DLX1R 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Scamp, Погоди, так ты хо сказать что мои флешки нашлись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 я имею ввиду фотки с видео камеры - я подумал что ты ее имееш ввиду! Еслиб флешки нашлись я б тебе сообщил сразу же! Кстати народ так кто знает когда день автомобилиста? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Scamp, Илюх, а когда видео будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Олежка замотался я со все в последние время - постораюсь в ближайшее время сделать что то мини фильма и скину!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 День автомобилиста 31-го октября! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Triadas 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Был в гостях у Илюхи пару раз - видео есть видел - видео компроматное отчасти....,но веселое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Scamp, Окейно! Надо будет вместе и поглядеть! Как смотрите, чтоб на дачку на шашлычок выбратся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 мы только за!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Ну вот на втречке то и помозгуем КОГДА! Я тебя полюбому дождусь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scamp 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 ОК! БУДУ ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 Хачууу видееееоооооооо!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах