ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 завтра утром позвоню. Так где собираемся и во сколько?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 завтра утром позвоню. Так где собираемся и во сколько?? Ты ж где-то в центре живешь? Где именно, могу заехать за тобой с утра и поедем на Московский, потом на соревнования. Я, Галакар может кто еще хотим потренироваться еще! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 во сколько будешь ехать? Я на динамоской и сумской(перекресток) живу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 во сколько будешь ехать? Я на динамоской и сумской(перекресток) живу. Давай возле маркета, где ті работал раньше? Где-то в 9.00-10.00 устроит? Поедем еще потренируемся!!! время засечешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 давай в 9-40 там. Я тебя еще утром наберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 давай в 9-40 там. Я тебя еще утром наберу. хорошо! В 9.40 буду у тебя! набери! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Valdos, ок. спасиб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 (змінено) 1 Вавланич 2 Саш 3 Ваз 1102 4 Паннн 5 Змей 6 Элвис 7 Чепа 8 Мсваз 9 Гоша 10 Чудо 11 Невстар 12 Димидрол 13 Доминик 14 Сав 15 Райбл 16 Спид 17 Глобус 18 Валдос 19 Галакар Змінено 2 жовтня 2010 користувачем speed Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valdos 5 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 В общем, Я,Костян,Олег,Навстар,VAZ1102, и кто хочет. Встречаемся в 10.00 под мостом!!!! Потом едем на Автоград. Кто хочет, едьте прямо к Автограду, а конкретно...Встречаемся недоезжая Автограда, точное место напишет Димончик Спид, но скорее всего это где-то в 200-300метрах от него в 11.45. Затем организованно въезжаем на Автоград!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2010 Давайте на площадке ближайшего супермаркета от автограда с 11:45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Valdos,OK Стартую)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Напоминаю. Все берем термосы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chepa 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 У москвичеводов уже есть фотки!!!!! А где наши??? отстаем! Догнать и перегнать! Давай фото и видео! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ1102 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 ага есть фотки и фотка где моя гаврюшка дымится и пыхтиться абы вырвать шото ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 В ожидании фото и видео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Где фото???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pekshin 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 ну драг был наш 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pekshin 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Ну да, финал вам удался! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ribel 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 пока одно выкину, стас очень просил Остальное позже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ydo 3 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 скоро я выложу, а то у меня инет туговатый и не халявный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 ribel, Выкладывай все и сейчас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimidrol_SG 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Скиньте ссылочку Москвичей!)))) Как можно с you туба видос скачать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pekshin 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 Вот тут тема Москвичей" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimidrol_SG 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2010 СПС!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах