Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 не,а че, по почте тоже ж можно, сначало деньги,а потом стулья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 Я непомню сколько наклеек осталось - вроде две. Но они vaz2101.kiev.ua. Я знаю что многие изъявляли желание получить наклейку vaz2101.org.ua - то таких наклеек пока нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 Я непомню сколько наклеек осталось - вроде две. Но они vaz2101.kiev.ua. Я знаю что многие изъявляли желание получить наклейку vaz2101.org.ua - то таких наклеек пока нету во! vaz2101.kiev.ua. какраз нормально! вот тока я забыл спросить одну вещь, а сколько стоит она ?? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 Edifier В принципе я в Ровно раздал безвозмездно. Ну если в другой город - то доставка за счёт получателя. Когда закажу новую партию наклеек и посчитаю сибестоимость то буду по сиьестоимости отдавать - ибо клубной кассы пока нету у нас в регионе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 EdifierВ принципе я в Ровно раздал безвозмездно. Ну если в другой город - то доставка за счёт получателя. Когда закажу новую партию наклеек и посчитаю сибестоимость то буду по сиьестоимости отдавать - ибо клубной кассы пока нету у нас в регионе ок, буду ждать :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 Edifier Если отправлять почтой, то это какую-то бандероль типа надо или что-то в этом роде. Просто в конверт она не влезет же. Ну и напиши мне в личку кому отправлять и т.п. А то будешь ждать долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2007 все,отправил лс, жду ответа :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2008 Есть наклейки Посилання. Средние и маленькие. Кол-во ограничено. Кому надо отписываться в этой теме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2008 Мне одну среднию учтено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2008 Кому ещё наклейки??? Пишите. Пока есть в наличии как средние так и маленькие! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 Зробіть мені маленьку 55 на 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 Vovan Наклейка есть. С доставкой буду что-то думать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 SLIP[/b можеш почтою, на рахунок оплати, то як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 SLIP Або якщо будеш в Луцьку, зайдеш в гості, Зарання Дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 Vovan Надеюсь мы сможем встретится с Романом в Ровно и ему передам наклейку для тебя. А вы уже на месте разберётесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2008 SLIP ок, хоча завжди я буду радий бачити вас в себе в гостях!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2008 Vovan Наклейки вже в мене, SLIP ї мені любязно передав, за що йому великий ДАНКЕ ШОН 723434 - мій домашній номер, мобільний є в списках мобільних західного регіону, так шо жду звоночків. Наклейок небагато так шо вперед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2008 Роман Не можна до тебе дозвонитись, хочу наклейку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2008 Vovan не парся буде тобі наклейка)) ти полюбому перший в списку претендентів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2008 Дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igiers 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 A kak eti naklejki wygliadiat on-line na stekle naklejenymi? Mozete podoslat? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 igiers Выглядит наклейка так: Это средняя. Есть ещё большие - они в 2 раза больше примерно. Наклейки белого цвета - клеятся с наружи - на 1-2 сезона хватает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Привіт всім а можна мені таку наклейку середнього розміру Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Есть наклейки и большие и маленькие в любом количестве. Могу выслать по почте. В личку, аську. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 бачив на лобовусі наклейку з ніком дуже сподобалось де можна таку замовити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах