Sanych 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2015 Может кому интересно будет приобрести хром планки на рамки окон в дверях. Посилання Ну и пара новых фоток с места событий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanych 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2015 Задул кислотным грунтом. Завтра буду наносить кузовной герметик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanych 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2015 Нанес герметики погрунтовал. Завтра буду еще раз примерять двери и передний бампер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanechek 8 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2015 прочел на одном дыхании, респект Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2015 Подпишусь ЗЫ Как называется производитель и модель дисков на форде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александрр 14 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2015 Интересный проект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stas8302 26 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2015 jeka_m, если не ошибаюсь - диски Shmidt - очень прочные и крутые диски, я б такие на Копедосика поставил, если денег хватит... 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 Stas8302, Вот я на них глаз положи уже достаточно давно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 так это обычные штампы 4х100, часто такие видел на кадетах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 Emissions, Ошибаешься Это крутые диски... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дема 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Сколько будет стоить поварить днище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах