VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2024 А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році. Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено. 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2024 @VETERAN,я б спробував, але іх же потім заварювати треба бо неразборні вони, а варити нема чим. Ще б не погано вкладиш змінити, а їх ніде окремо не бачив. І я коли знимаю шарову, перевіряю і якщо хоч якись шат є - то вибраковую, хз мож хтось і забив би на це. Так от я сильно сумніваюся що хоч якась реставрована таку перевірку пройде. Але то лише здогадки.. перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована звичайно закалене не завадить, але ж там типу вкладиш треться, а не корпус? А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2024 А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального.эмм какие санкции? в Украине? А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році. Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено. дед нормальные шаровые ходят, трек trs, хз, года три если не больше... И машина не стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2024 неразборні вониБувають різні. Колись були розбірні. І без пластика - метал по металу. Зовнішня кришка була гартована. Тепер роблять металеву кулю в пластику. Я маю пластикові вставки, але не люблю ту конструкцію - часто риплять і туго крутяться.Можна розколоти і зварювати не потрібно - стискається болтами. Залиті пластиком нема сенсу колоти, хіба для заміни того пластику. дед нормальные шаровые ходят, трек trs, хз, года три если не больше...Внучок, три роки для мене не термін - рахую тільки десятиліттями. Як там - вчорашні прильоти не зачепили, чи то не по твоєму місту? 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 Як там - вчорашні прильоти не зачепили, чи то не по твоєму місту?рядом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 рядом Повезло... А у моїх знайомих всю родину вбили - тільки батько вижив - пішов води попити. Якби не пішли ховатися, а залишилися б у спальні - були б живі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 рядом Повезло... А у моїх знайомих всю родину вбили - тільки батько вижив - пішов води попити. Якби не пішли ховатися, а залишилися б у спальні - були б живі. чув цю історію... так а де ховалися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 так а де ховалися?Напевно у підвалі - сходими завалило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 какие санкции? в Украине? Донецьк сам у шоці - рашка окупувала, а гейропа ще й санкціями обложила.. ну й добре хоч не прилітає, тху-тху по дереву. @VETERAN, жуть! походу треба виїзжати усім хоча би з міст, а краще за кордон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2024 Давайте перемістимося в інше місце... 1 sun відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах