Перейти до публікації
wert1974

Шаровые опоры: выбор, отзывы, рекомендации

Рекомендовані повідомлення

А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році.

Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@VETERAN,я б спробував, але іх же потім заварювати треба бо неразборні вони, а варити нема чим. Ще б не погано вкладиш змінити, а їх ніде окремо не бачив.

І я коли знимаю шарову, перевіряю і якщо хоч якись шат є - то вибраковую, хз мож хтось і забив би на це. Так от я сильно сумніваюся що хоч якась реставрована таку перевірку пройде. Але то лише здогадки.. 

перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована
звичайно закалене не завадить, але ж там типу вкладиш треться, а не корпус? 

А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального.

Поділитися повідомленням

А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального.
эмм какие санкции? в Украине? :bw:

А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році.

Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено.

дед нормальные шаровые ходят, трек trs,  хз, года три если не больше... И машина не стоит.

Поділитися повідомленням

неразборні вони
Бувають різні. Колись були розбірні. І без пластика - метал по металу. Зовнішня кришка була гартована. Тепер роблять металеву кулю в пластику. Я маю пластикові вставки, але не люблю ту конструкцію - часто риплять і туго крутяться.

Можна розколоти і зварювати не потрібно - стискається болтами. Залиті пластиком нема сенсу колоти, хіба для заміни того пластику.

дед нормальные шаровые ходят, трек trs,  хз, года три если не больше...
Внучок, три роки для мене не термін - рахую тільки десятиліттями.  :bk:

Як там - вчорашні прильоти не зачепили, чи то не по твоєму місту?

Поділитися повідомленням

рядом

Повезло... А у моїх знайомих всю родину вбили - тільки батько вижив - пішов води попити. Якби не пішли ховатися, а залишилися б у спальні - були б живі.

Поділитися повідомленням

рядом

Повезло... А у моїх знайомих всю родину вбили - тільки батько вижив - пішов води попити. Якби не пішли ховатися, а залишилися б у спальні - були б живі.

чув цю історію... так а де ховалися?

Поділитися повідомленням

какие санкции? в Украине?

Донецьк :br:

сам у шоці - рашка окупувала, а гейропа ще й санкціями обложила.. ну й добре хоч не прилітає, тху-тху по дереву. :ay:

@VETERAN, 

жуть! походу треба виїзжати усім хоча би з міст, а краще за кордон. :bn:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз