AlexAVE 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2014 Всім привіт! Мене звати Олександр. Живу в Чернігівській області. В сім'ї є копійка, ВАЗ2101 мого батька. Вона, як член сім'ї. Завжди береглась. І збереглась до цього часу в гарному стані, з рідним пробігом в районі 80 тис. км. Так сталось, що завжди було на чому їздить, і жигулька переважну більшість свого життя провела в гаражі. Тому вона до цього часу жодного разу не варилась та не перефарбовувалась і сподіваюсь, шо не скоро виникне така необхідність. От і зараз я маю два сучасних автомобілі, а вона стоїть собі в гаражі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 Всех приветствую!Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2014 Привіт, Олександр! Вітаю у клубі! Давай бортовик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Your Bunny wrote 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2014 Здрасті ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PocT 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2014 (змінено) Всем Привет! Меня Зовут Ростислав, я из Днепродзержинска. мне 25 лет. ПРИНИМАЙТЕ В КЛУБ))) Змінено 3 листопада 2014 користувачем PocT Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rapcom55 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2014 Меня зовут Сергей... Работаю охранникомохранником.. У меня копейка 77г. Взял три месяца назад доволен... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кирилл2102 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2014 Всем здарова! Зовут Кирилл, мне 26 лет, проживаю в Запорожье, катаюсь на 2102 синего цвета 1974 года рождения!! 1.6 на низком блоке, Полонез коробас и редуктор 2106. Всем добра!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ogorodovnick 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2014 Зовут Коляном.Родом из Б.Ц.,помимо хфиата решил приобрести 86г. ВАЗ 2106 1.6.Работаю нигде.Машиной доволен)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndriiMazur 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2014 Привет! Это - моя первая машина - ВАЗ-2112, 2005 г. У меня ещё и прав нет... Надеюсь в начале декабря получить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yevgeny_2101 21 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2014 Всем доброго времени суток! Меня зовут Евгений. Живу в Одессе. Работаю в гражданской авиации. Основное хобби - радио и электроника. Автомобиль - ВАЗ 2101 1976 года. Моя первая машина Права тоже получил недавно! Хочу стать частью этого сообщества, а также првести в порядок автомобиль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2014 Привет всем новоприбывшим! Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас2105 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Всім привіт! Звати мене Тарас, м.Львів, працюю оператором на АЗС ОККО. Автомобіль - ВАЗ 2105, колір сірий, 1988р., доробок по машині багато, як по мотору, так і по салону, кузову, шумоізоляції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Привіт, Тарас! Вітаю в наших лавах! Чекаємо на твій бортовик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Всем новичкам-ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Beliy 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Всем привет! Меня зовут Вова, 30 лет, живу в г. Буча. Работаю в Киеве в продажах электроинструмента. Машина ВАЗ-21013, 1986 г. 99 тыс. км. бежевый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2014 Beliy, привет! Почти земляк. Добро пожаловать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Beliy 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2014 Beliy, привет! Почти земляк. Добро пожаловать! Спасибо! Буду теперь познавать азы классики Очень много вопросов накопилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shony 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Всем привет! взял ваз копеечка) Доволен) Даже. Всех рад приветствовать. Одесса. Саня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шурка 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Огромный привет всем водителям Украинского Авто Клуба ВАЗ! Меня зовут Александр, 60 лет. Моей машинке, ВАЗ - 21011, первого февраля будет 40 лет. А значит, плохих машин не бывает, есть плохие водители. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Шурка, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2014 Шурка, Очень рады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nazarik 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Доброго Усім вечора! Назар, 25 р. Ваз 21013 1987 р. м.Львів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Привіт, Назар! Вітаємо у клюбі!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Всем новичкам добро пожаловать!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
big_ali2208@mail.ru 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2014 Всем привет. Владимир, 23 года. Никополь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах