SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Беззвучное фа-фа вчера на Колоденке бывшей машине Бобрика. Фа-фа Косу сегодня на Кн. Владимира. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 ЮраФа-фа на кольце возле салона РивнеАвто на С.Бандери вчера Может быть, а во сколько это было??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Юра Не помню точно, но около 16-17 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Фа-фа badqio сегодня на перекрестке пр.Мира и Набережной около магазина Saturn Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 Пешоходное Фа-Фа Косте возле 12 школы сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2009 Фа-фа (и блым-блым) Веталю выезжающему из ЦЗ около 12-ти дня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Иногда я могу ездить на ВАЗ 21099 бирюзового цвета с номерами ВК9651АС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 SLIP-ответное фа-фа!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 фа-фа веталю где то после обеда в районе высоковольтного. я не всегда успеваю опознать служебную Веталя и ланос Андрюхи уж много таких Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 фа-фа веталю где то после обеда в районе высоковольтного.я не всегда успеваю опознать служебную Веталя и ланос Андрюхи уж много таких а Веталь что получил новую служебную машину???? у него ж 4 вроде была Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 Юра Четвёра и есть. С чего ты взял что новую дали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 Фа-фа Юриной копейке на Грушевського(возле автомагазина)!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 ЮраЧетвёра и есть. С чего ты взял что новую дали? Видно просто не понял суть поста Кости за Ланос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2009 Юра Не, не новая, просто таких четворок и ланосов дофига... не разберешь их знакомая то морда ( я про машину))) ) или нет... Водителя ж не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2009 Беззвучное фа-фа (у меня сигнал не работает) К-452 в понедельник утром на перекрёстке Шухевича-Кн.Владимира. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2009 блым-блым Диме на зелёной копейке на улице Вербовой сегодня около 19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Фа-фа вот этой копеечке с лева на фотке которая была в Гостомели возле части! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 блым-блым новой клубной копейке вчере возле магазина ФРЕШ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 Юра если темная тогда это K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 если темная тогда это K-452 ага именно она Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Блым-Блым сегодня возле поворота на Золотиев Диме на его копейке (я был на 099) З.Ы. Слипыч, чтобы не поднимат без толку бортовик здесь напишу что в понедельник еду уже к сварщику на розобраной машине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 Юра О! Поздравляю, дождался очереди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2009 дождался очереди ага, дождался....радости више криши :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 Фа-а koza-nostra вчора на вул. Грушевського. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 K-452 Ответное фа-фа-извини,не заметил!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах