SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 DerSieger, Я даже не знаю чья это машина. У нас было три красных за все время - и все три проданы уже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 Фа-фа і блим поворотами жовтій копі по вул. Р.Шухевича. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2010 І знову ...і фа-фа і, і привіт руцьою на соборній жовтій копі. До речі, дякую за подарунок на лобовому склі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 фа-фа K-452 на шухевича. це був я! а то по твоїх очах 8 ) було видно шо ти не зрозумів шо це робиться, хто це бібікає і махає руками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 фа-фа синей двойке с наклейкой клуба на стороженецкой в 17-30, ниче поставлю 14-ки посмотрим кто-кого))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2010 Талисман жжот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Уже неоднократно была замечена "двойка" Yukon32 неподалеку от офиса на Кн. Ольги 5, а вчера даже на его парковке. Фа-фа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Фа-фа вчера из траля в обеда Слипу на Ст. Бандеры Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Фа-фа вчера из траля в обеда Слипу на Ст. Бандеры Фа-фа! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 K-452, фа-фа на перекрестке Кн. Владимира/ Мицкевича. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 фа-фа у відповідь! SLIP, Не впізнав. Багатим будеш!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2010 блим-блим фафа вул. Відінська Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2010 K-452, фігасє. ше й сфоткав.... пи.си. а лобовушку то міняти треба... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2010 ні то грязюка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2010 K-452, а-а-а. вибач за ніїзд. [off]доречі, шо ніхто не має куска маслостойкої гуми?[/off] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 DerSieger,блым-блым на киевской. Я был на форд эскорте белом если что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2011 SLIP, а я не присьок. сліпий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 14 січня 2011 Dron, а что 14-ка это серьёзный уровень?? фа фа восьмёрке красной prinkovsky, на углу Садовой и Красноармейской!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 Фа-фа Slip'у сегодня около 10.30 на Чернышова! Заодно всех клубней с мужским праздником! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Я вчера на форде только катался. Это скорее всего Виктор был. С праздником! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 yukon32, фа-фа на кольце около обладминистрации примерно в 3 часа дня сегодня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Ух, ты! Не заметил! Но все равно фа-фа! А вчера на Чернышова все-таки ты был: я сначала тебя узнал, а потом - "семерку". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 А всё! Разобрался. Это был Веталь koza-nostra Ты нас попутал У него семёрка и он часто ездит по Чернышова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Да, почему то вы мне как близнецы-братья... У мну такое бывает, что путаю совершенно разных людей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Фа-фа koza-nostra на вул.Київська,на виїзді з міста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах