DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 bag2525, помахав тобі рукою вчора в хотині. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 SLIP, блим-блим і фа-фа біля радіозавода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 SLIP, блим-блим і фа-фа біля радіозавода Ответное блым аварийкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 DerSieger, Фа (именно одиночное фа, а не фа-фа) на перекрестке 12-й школы в р-не часа дня. Немного дальше по Киевской фа-фа-фа bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 SLIP, висадив ти мене на перехресті своїм одиночним фа-а-а але в зеркалі присьок знайому наклєйту і заспокоївся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 SLIP, висадив ти мене на перехресті своїм одиночним фа-а-а але в зеркалі присьок знайому наклєйту і заспокоївся Ну сорри, как-то кнопка не так нажалась как я хотел и вышло одиночное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2011 DerSieger, фа-фа тебе в р-не заправки на кольце гагарина-кастромская-льнокомбинатовская в субботу в р-не 5-ти вечера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 SLIP, був там в той час, але вибач, не присьок тебе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 SLIP, був там в той час, але вибач, не присьок тебе... І не дивно - я ж був ланосом без "опозноватєльних знаков" клуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 Фа-фа DerSieger вчора біля "Чайки". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2011 і тобі фа-фа у відповідь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Shostak, фа-фа сьогодні в обід на кольці відінська/бандери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 фа-фа незнайомій помаранчевій копійці з клубною наклейкою, яку я обігнав на льонокомбінатівській Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 DerSieger, фа тобі на Шухевича десь в 17.20 сьогодні (в неділю). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 (змінено) SLIP, нема шоб зупинитись, запитати "чому ти тут стоїш? може взяти на буксир і затягнути кудись?" а то фа-фа і поїхав собі я стояв повністю заглохший і чекав буксира. Змінено 21 травня 2012 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 Віктор, соррі, протупив. Летів на Львів. Наступного разу буду уважнішим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 SLIP, да ладно, я не сержусь якраз через 3 хв. підїхали пацики і потягли мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2012 фа-фа червоні копі з наклейкою в пятницю біля фозі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах