Юра 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 наконец-то увидел машинку СЛИПа, сегодня возле больници на Мирющенка (2 раза) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Юра Ну не только машину. Ты и меня увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Ты и меня увидел не только видел, но и говорили я просто имел в виду что первый раз твоего Ланоса увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 фа-фа Диминой копеечке возле Торгового Центра Лита на улице Коновальца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 только что видел Костин жигуль возле магазина АРСЕН, а потом и самого костю в магазине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 :oops: , было дело А я сам видел белую 05 толи 07 с .орг на кольце мицкевича, по сигналисть не успел, он на верх по мицкевича свернул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 yan_kos Да, это Вовка. Она не совсем белая - цвет "Сафари". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Сегодня видел копу коза ностры, сори имени не знаю, номера сверил), на заднем дворике центра зайнятости на кавказкой, я окло 13_30 там пешком ишел на пары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Сегодня видел копу коза ностры, сори имени не знаю, номера сверил а какие там номера и где про них написано??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 Юра тутЪ" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 yan_kos точно, только что роззул глаза и увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 Превед пешему Косте от пешего же меня вчера на рынке в р-не 15.30-16.00 - быстро ходишь - не догнал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2009 SLIP Привет))) да я быстро передвигаюсь)) а вчера особенно спешил :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2009 yan_kos Пешеходный привед Косте на С. Бандеры за Магнатом в всокр. примерно в 4 часа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 SLIP )) та я в районе магната часто бываю :oops:))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Забыл отписать раньше. Превед Диме (точнее его машине ) в воскресенье около авторынка: И в понедельник около приватбанка на Грушевского. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2009 SLIP он что затонировал заднее стекло??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 SLIP Тебе Фа-Фа сегодня возле 12 школы около 12 часов. твоя жена была за рулём Лануса, а ты сидел рядом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2009 Юра ага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2009 Юра видел тебя на горке возле перекрестка улиц Шухевича Черняка и Коновальца Я там живу, неудивительно... yan_kos Сегодня ~11_30 на Малом Узвизе (возле милиции) видел 2105 белого цвета с клубной наклейкой .орг Там у меня точка... ЭТО был точно я (чтоб все знали и не сомневались) и у меня действительно 07 Сафари Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Вроде как видел сегодня бывшую машину Коли Бобрика. На Макарова, а перед этим въезжающую на парковку Экватора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Вроде как видел сегодня бывшую машину Коли Бобрика. На Макарова, а перед этим въезжающую на парковку Экватора. красную копуху???? он её уже что продал??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Юра Так он вроде её давным давно продал и купил зубилу. Пешеходное фа-фа Косу сегодня на Кн. Ольги - проезжающему около моей конторы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 SLIP фа-фа было дело))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 Юра Фа-фа на кольце возле салона РивнеАвто на С.Бандери вчера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах