bn1 5 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Колитесь, у кого рыжая копейка с клубной наклейкой на лобовом???? Видел на неделе в районе Соборной площади)))) И это, пешеходов на переходе пропускать надо - это может оказаться одноклубник. Как минимум )))) Копеечка моя. Прошу прощенья, что не пропустил пешехода, видно торопился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хатаб 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2010 отаке от оклейка автомобиля виниловыми пленками методом аппликации" rel="external">Посилання плоттерная резка плёнки" rel="external">Посилання порошковая покраска" rel="external">Посилання обращайтеся если чо з.ы. для клубней действует система скидок... гаражный кооператив "восход" гараж 2324 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pivovody 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Я тож из Житомира, район жд вокзала..Пишите.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N0i5E 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Я тож из Житомира, район жд вокзала..Пишите.. привет, земляк! я сам на корбутовке обитаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pivovody 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 N0i5E Чего то ты мне в авторизации отказал в QIP, я не вирус, не заразный.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Т-34 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Привет земляки!!! У кого в Житомире можно приобрести клубную наклейку? Я на Крошне обитаю, жёлтый 2101 с чёрными номерами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N0i5E 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Привет земляки!!! У кого в Житомире можно приобрести клубную наклейку? Я на Крошне обитаю, жёлтый 2101 с чёрными номерами тут где-то есть темка про наклейки. в Житомире вряд ли у кого есть они Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Т-34, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Т-34 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Irka, я почему-то не могу зайти на ссылку, пишет что я не авторизован. Учитывая мое недолгое прибывание на форуме (еще не все изучил) подскажи пожалуйста что нужно сделать для этого? Заранее огромное спасибо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pivovody 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Введите еще раз свои логин и пароль, я ввел-зашел нормально!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Т-34 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 pivovody спасибо, все получилось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 у меня другая наклейка на машине наклеена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N0i5E 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 слушайте парни, я не знаю едет ли кто в Киев на ДР копейки. но я бы не прочь встретится хотя бы в местном масштабе, пообщаться, поделиться впечатлениями ну и вообще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CREYZI 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 всем здрасте встречайте ещё одного форумчанина я из: Малинского р-н, с. Слобидка правда пока пишеход машина на ремонте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
perun666 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 привет от соклубника из России еду тут к Вам в город... не покажете окресности? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 покажем, не вопрос ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
perun666 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2011 ждите тогда... приеду 05.06 и буду у вас неделю...позвоню кому нить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 куплю лобовое на ваз 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ИгорьЛ 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 Я со Станишовки, возле Житомира, рядом совсем)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BobNiko 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Ау! Принимайте новенького 21011. Буду ремонтировать,так как она в бок битая. Как хоть минимально буду готов к выезду - можно собратся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хатаб 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 бобби, дицки красить собираешсо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BobNiko 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Собираюсь взять развары,но они уже крашеные по ходу дел) Есть акции? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хатаб 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Есть акции? ну тыж знаешь, у тебя есть скидка. а акции - приезжай обсудим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BobNiko 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2011 Приятно Кстати,граждане,реккомендую!!!! Отлично красят порошком!! Качественно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ukraine 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 да надо будет как то собраться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах