Alexeon 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Самодельный круиз контроль-в принципе реальная штука,глядите [color="DarkOliveGreen">сюда" rel="external">Посилання Этим летом ездил в Крым 1500 км туда и обратно и думаю что такая штука была бы не лишняя во время поездки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Alexeon, Если глюканёт конторллер и привод педали заклинит? Как реализуется механический сброс КК непонятно. А идея неплохая, даже без электронной педали, как я понимаю. Вот тут: Посилання похожая тема. Может кому пригодится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Бортовик КАФЫ вам в помощь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Я вот тоже все думаю про такую шнягу. Самое простое что мне пришло в голову - чтобы при нажатии на кнопку просто зажимало педаль газа. Правда при таком варианте надо будет регулировать газ в горку и с горки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrywka 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 где найти бортовик КАФЫ ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 (змінено) Andrywka, Посилання 3-я страничка)) тока там он не самопальный )) Змінено 19 листопада 2010 користувачем Stalker-3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Stalker-3, Так в том то и дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах