_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Ха! Пасаны, вы не поверете! У нас одноклубник (правда он продает машину) на встречу приехал на ваз 2105 с коробкой автомат. Лично я в глубоком шоке был, да и на встрече присутствующие тоже... но от чего коробка он и сам не знает. машину пригнали с Германии..видать какому то немцу ночью не спалось, вот и примостил туда своё, родное!))) Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Ха! Пасаны, вы не поверете! У нас одноклубник (правда он продает машину) на встречу приехал на ваз 2105 с коробкой автомат. Лично я в глубоком шоке был, да и на встрече присутствующие тоже... но от чего коробка он и сам не знает. машину пригнали с Германии..видать какому то немцу ночью не спалось, вот и примостил туда своё, родное!))) бортовика его видно на сайте нет! а сколько он хочет за нее? ради интереса.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 Посилання ANGEL, не, бортовика нету походу. а продавал он её 2700 или 2500 убитых енотов. вобщем то дешево, тк нуждался в средствах. не знаю правда продал её или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 может это какой то экспортный вариант? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 может это какой то экспортный вариант? экспортный вариант, где то я встречал даже обсуждение их: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leovin 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 усё просто Turbo-Hydramatic 180, или 3L30 по новому читайте википедию Посилання, там же список барахла куда это тулили например 1971–1983 Fiat 124 (т.е. копейка) 1975–1978 Fiat 131 (рядом с копейкой) Это единственная коробка которая становится с минимальными доработками (по крайней мере без плиты). Коробка безмозглая, и в этом её прелесть. 4L30 - уже 4-хступка но с мозгами - её ставить геммор. Коробки эти старые, расход больше - динамика меньше, ремонт - геммор. Слюнки текут, но недостатков больше чем преимуществ ... P.S. IMHO идеальных автоматов нет, DSG к этому стремиться и даже похоже близок ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 расход теоретически как обычно +1-2л. а почему динамика меньше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leovin 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 расход теоретически как обычно +1-2л. смотря как ехать а почему динамика меньше? потому что 3-х ступка потому что гидротрансформатор это потеря в мощности (или моменте - кому как нравится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2011 ясно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ИгорьОК 4 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 встречал одну копу я с АКПП был удивлен немеряно! но хозяин дико плевался, жрет много, зимой х...й норм заведешь ну и т.д. так желание и отпало! лучше 5 ступеней и полусинтетика зимой чем АКПП круглый год:-):-) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 акпп це, як і безалкогольне пиво, як і іскуствєнна йолка-шлях до гумової женщіни. Будьмо мужиками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 На жигулях это реально оригинально. Я бы вдул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 RusLi, вся оригінальність тіки в тому, що таке майже ніхто не робив і всьо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ИгорьОК 4 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 я бы не отказався!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 RusLi, вся оригінальність тіки в тому, що таке майже ніхто не робив і всьо Ты че? завод. Они шли на экспорт. Коробка gm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 Какая АКПП на джигурда двигателе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 RusLi, шо, совок ставив?, але можна тіки уявити "динаміку" тодішніх вазів з автоматом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ИгорьОК 4 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 це було мабуть уже круто!!!))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 Посилання Вы хоть тему читали ? ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 RusLi, я повністю читав. питання було чи хто ставив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 RusLi, я повністю читав. питання було чи хто ставив. Ставил.Ездил два года .В общей сложности наездил 2800 км.Из них с троечным мотороикм . остальное на турбированом шеснарике. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 w-126, ну може зручно, алеж потенціал не розкриває. чи не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 а я бы катался на автомате, шикарно же! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 w-126, ну може зручно, алеж потенціал не розкриває. чи не так? О каком потенциале речь? Движка в 60 лошадок? Тогда может и так.Чем слабей движок , тем больше факторов влияют на его потерю мощности. В последней версии , с шеснариком разжатым до 8.5сж , автомат вел себя достойно. У меня вообще машина строилась вокруг АКПП.Именно четырехступенчатой АКПП , потому что трехступенчатая действительно и тупит и по расходу разочаровывает. Пример тому история постройки шестерки с АКПП на шестерочном форуме.Он тоже сразу поставил трехступенчатый от фиата . и только потому , что там не надо было применять переходную плиту. Сейчас тоже поставил четырехступку и радуется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Ну всеж це не варіатор з подвійним щепленням. Забирати 5 коняк в ітак невеликого табуна кощунство як на мене. З 16в ясно що краще, але все це для якоїсь там зручності на любителя я так вважаю. Алей не засуджую, зробити таку роботу-респект! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах