Коллега 10 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Может кто знает сколько завесит кузов голый 2101 с дверми, капотом, крышкой багажника? Проблема стала потому что надо загрузить кузов на Газон, а крана нету. Кузов будет использован как донор, старый частично пойдет на лом. Заранее благодарен за информацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ПРОХОЖИЙ 19 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 почти 450-500 примерно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Я колись з товаришом вдвох зняли кузов першої комплектації (майже машина - тільки без підвісок і двигуна) з грузовика і занесли в гараж. Я тоді ще був молодий - мав 19 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 500 кг-ЖЖЕШЬ 250-300 максимум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 хз сколько, у меня двери капот крыжка багажника и все ходовая собрана и жопу с мордой я поднимаю сам и заношу к стенке гаража )))) так что ориентировачно 150 кил одна сторона)))) точно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Спасибо всем за ответы. Тему можно удалить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-ANDREY- 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 250 кг и шпаклевка с антикором Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах