alexif 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 Коротенький звіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 хто шукав мене вк - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 hakkim розбанений!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 VTLK, то хто такий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Червона копійка(з написом на лобовому "геодезична служба") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 (змінено) Блін мене аж жаба задавила.Маю надію що наступногоразу обов"язково буду. barracuda, -я домалювався до тебе в кенти в вк. Змінено 1 квітня 2013 користувачем yrasyk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 yrasyk, як тебе знайти у вк??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 yrasyk, в мене таке саме відчуття) Також хотів би бути на другій зустрічі, чи з машиною, чи без, але дуже хотів би! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 yrasyk, Vit@liy, це ж не остання зустріч, будуть інші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 є інфа що літом буде free air зустріч в неформальній обстановці, так шо в вас ще є шанси)) ну і не забуваєм запрошувати сусідів по гаражу, колєгів, кумів і т д=) шоб на наступний раз нас було більше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 VTLK, дай Боже шоб не остання!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana-if 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 hakkim розбанений!!! нажаль не розбанений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 lana-if, та я бачив, ще раз попробую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viktor31 3 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2013 Блін, якби мені вчора VTLK на зустрічі Драйву2 не сказав, я би і не знав що в нас із vaz2101.org тоже пацани збираються. Наступної зустрічі буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2013 Пропустив знову, наступного разу буду слидкувати за повыдомленнями, хто буде произдом в Надвырный чи поламаеться десь недалеко дзвоныть 0977398985 - таким гостям завжди радий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
саха 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 Привіт всім - то коли зберемося цього разу - а то вихідних багато до 13 , може десь недалеко в гори поїхати - є непогане мізце за Долиною -Старий Мізунь - хто шо думає по цьому поводу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 буду в калуші на роботі, вільного часу вопше нема( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 в мене вихідний тільки в понеділок, дальше працюю((, но думаю якщо б збиралися то я б взяв вихідний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 24 травня 2013 (змінено) Ребята, пробыл у Вас в командировке десять дней. Впервые на западной, очень доволен. Спасибо местным, прокатили на Буковель, Яремчу, свозили на водопад ГУК. Да, нам бы такой воздух и такую природу. В общем только положительные отзывы. Кстати, проживаю в отеле Бандерштадт, завтра киевским поездом тю-тю домой. Змінено 24 травня 2013 користувачем Anndreykov Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blacksmith 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2013 Привіт всім. Давно є власноком ВАЗ 21013, але на форумі зареєструвався лише тетер. Хотів би взяти участь в зїзді власників "копійки ", автопробігах, далеких поїздках, та незнаю де такі проводаться і чи проводяться в Франківську взагалі. Відпишіться хто має їнформацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2013 blacksmith, Була тільки одна зустріч в Івано-Франківську, на даний час зустрічі не проводяться, но по можливості можна щось і організувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blacksmith 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2013 Супер, давайте організуєм. Хто організовував минулі зізди? Просто в мене нема досвіду в таких справах) Моя думка це зустріч десь в Франківську, спільний пробіг вулицями і виїзд десь на шашлички. Думаю якщо розповісти про цю подію десь в ЗМІ, то народу приїде чимало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2013 Почитай вище тему, там і я писав про зустріч та barracuda, alexif я зараз їжджу на зустрічі drive2.ru , якщо буде цікаво то скажу де і коли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blacksmith 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2013 почитав) ну ви там вроді щось писали, але якщо маєш досвід в організації то пиши зустріч тоді і там), або голосування якесь зроби. Розмови зазвичай нічого недають, треба щоб хтось взяв і зробив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах