alligato 318 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 5 січня 2016 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 5 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 :multi: печально но факт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 печально но факт Мля наблюдал как проводит время в заведении компашка пафосных барышень Ипать вынули по яблоку и давай строчить. Я уже подвыпивший был так заржал так шо обернули свой недовольный пафос на меня. А я им: Не обращайте внимания продолжайте Они не поняли Наверное пафосу много Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 січня 2016 Мля наблюдал как проводит время в заведении компашка пафосных барышень Ипать вынули по яблоку и давай строчить. Я уже подвыпивший был так заржал так шо обернули свой недовольный пафос на меня. А я им: Не обращайте внимания продолжайте Они не поняли Наверное пафосу много не ругайся, вот такая она современная молодежь... и как мы без всего этого выросли, ума не приложу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 10 січня 2016 или так " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 VETALZZZ, эт чё? за рычаги "серьёзно поговорить", а за турбину просто "поговорить"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 січня 2016 VETALZZZ,эт чё? за рычаги "серьёзно поговорить", а за турбину просто "поговорить"? :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 вынули по яблоку и давай строчить пф...я раз вечеряв в кахвєшці... недалеко пара сиділа... обоє весь час в тіліпонах...спочатку думав хз, мо якісь термоніві справи нада порішать в тіліпоні...чи ще яка фігня... коли вже запивав вечерю чаєм почув від них перші живі слова...і чуть не поперхнувся... точну фразу не передам но шось типу "шо ти мені написав?!"...млііін...сидіти за одним столиком в кахвє і переписуватись між собою в тіліпонах...хз, тут або якась збоченська гра, або хтось з них застудив горло і не може говорить...або я шось не розумію... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 15 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 19 січня 2016 [spoiler="ещё"> таки маленький медведь, заборол собаку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 січня 2016 Тайна орлов А знаете, почему орлов всегда фотографируют и рисуют (в том числе на гербах) в профиль? [spoiler="ответ под катом"> Потому что в анфас орлы похожи на каких-то придурков. Ну куда такого на герб?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 19 січня 2016 Похож на Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 26 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalbon 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 28 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 січня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах