Перейти до публікації
TheOne

Веселые Картинки

Рекомендовані повідомлення

Зображення

печально но факт

Мля наблюдал как проводит время в заведении компашка пафосных барышень :bm: Ипать вынули по яблоку и давай строчить. Я уже подвыпивший был так заржал так шо обернули свой недовольный пафос на меня. А я им: Не обращайте внимания продолжайте :multi: Они не поняли :bw: Наверное пафосу много :multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Мля наблюдал как проводит время в заведении компашка пафосных барышень :bm: Ипать вынули по яблоку и давай строчить. Я уже подвыпивший был так заржал так шо обернули свой недовольный пафос на меня. А я им: Не обращайте внимания продолжайте :multi: Они не поняли :bw: Наверное пафосу много :multi:

не ругайся, вот такая она современная молодежь... и как мы без всего этого выросли, ума не приложу.

Зображення

Поділитися повідомленням

VETALZZZ,

эт чё? за рычаги "серьёзно поговорить", а за турбину просто "поговорить"?

:multi:

:multi::multi::multi:

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

вынули по яблоку и давай строчить

пф...я раз вечеряв в кахвєшці... недалеко пара сиділа... обоє весь час в тіліпонах...спочатку думав хз, мо якісь термоніві справи нада порішать в тіліпоні...чи ще яка фігня... коли вже запивав вечерю чаєм почув від них перші живі слова...і чуть не поперхнувся... точну фразу не передам но шось типу "шо ти мені написав?!"...млііін...сидіти за одним столиком в кахвє і переписуватись між собою в тіліпонах...хз, тут або якась збоченська гра, або хтось з них застудив горло і не може говорить...або я шось не розумію...

Зображення

Поділитися повідомленням

Тайна орлов

А знаете, почему орлов всегда фотографируют и рисуют (в том числе на гербах) в профиль?

Зображення

[spoiler="ответ под катом">

Потому что в анфас орлы похожи на каких-то придурков. Ну куда такого на герб?!

Зображення

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз