Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Дмитрий $, голову высоко не задирай звонил на выходных.... дозвонился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 голову высоко не задирай так бухали надо было на мтс звонить, он со мной был, я в гараже Ниву делал и гудел паралельно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Привет Дмитрий $ сегодня часиков в 16 гудел со слободы наверно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 menshiy, да, было дело, ехал со слободы, но не гудел, потому что тя не видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Гудел прямотоком, только по звуку увидел тебя, пружины приехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 menshiy, а-а я думал бибикал. Какие пружины и куда они приехали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Я так и знал что ты забыл, пружины клапанов наружные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 menshiy, ожидаются в среду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2014 Ок, созвонимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2014 Привет vadimу вчера вечером на проэктной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 Привет vadimу вчера вечером на проэктной +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 menshiy Дмитрий $ Привет! Правда я только машину на стоянке СТО заметил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2014 vadim, их там было 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Привет menshiy в субботу по обеде на Вене, опередит в правом ряду и свернул во двор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2014 Привет, я те мигнул аварийкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Привет бывшей семере noelitа сегодня на экомаркете, кольцевая. Ездит, выглядит также, наклейка там же ( почемуто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 наклейка там же ( почемуто) потому что Неолиту леньки было поднять свою задницу и отодрать ее А парни молодцы - собрали и ездят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 січня 2015 Привет Noelit сегодня на экомаркете напротив конечной 9-ки в 20:30. Шел бодрящей походкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 я неуспел снять, её очень быстро забрали=))) кстати пообещали снять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Привет Дмитрий$ сегодня около 17 на вене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 menshiy, привет и тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2015 Привет тройке Немца припаркованой на ул.Горького 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2015 Привет menshiy сегодня по ул.Шевченко напротив Магазина тракторов в обед. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2015 Привет, не невидел, пока там работаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 травня 2015 Привет menshiy, сегодня в 9:35 перекресток кольцевая-одинцова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах