АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 (змінено) Здорова всем!!!смотрите ребята такая ситуация 1 мая в Ивано-Франковске Драг" rel="external">Посилання!!! И подали хорошую идею!!! Сделать Слёт Западной Украины!!! Ну так вот: мы едим туда точно!!! примерно всё будет так выезжаем 30 апреля,там тусуем.место найдём!! утром гонки!!и вечером домой!!! Осталось решить Когда выезжать, кто едит!!сколько машин едит!!! И Время место встречи Клуба VAZ 2101 Отписываемся кто хочет поехать!!!!! И свои предложения!!!! Есть вопросы??? Звони 0958532224 Антон Едут: АнтохА Юрчик Жека Жук funof325 Oleg_Nikitin yrasyk prinkovsky Edifier Возможные участники: Волощук Сергей Змінено 23 квітня 2011 користувачем АнтохА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Волощук Сергей 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 может быть поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Я також поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg_Nikitin 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Еду на драг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Поїду також Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Я с тернополя с могу утром выехать 1 числа часиков так в 5, может кто из тернопольских ребят хочет поехать 5 числа то можем созвонится и поехать группой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Від тернополя поїде величезна колона як так розумію бо кед клуб разом з спільнотою Х-авто поїде! такшо буде весело prinkovsky, візьмем в свою колону тебе!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Я поїду із своїм дружбаном або його Логаном або своїм "шохером" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 у нас уже делегация нормальная!!!даже один соклубник будет тягатся!!!! народу тже будет от Черновцов!!! так что потусим!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 еду на драг, +1 =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 ты на машине или с кем-то!!!слушай Андрюха надо чтоб ты дал флаг наш!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 АнтохА, ок, флаги будут. а там посмотрим, либо с кем-то, либо на своей.... а ты на чем добератса будеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 я на машине!!! если буш на машине тогда зайди на сайт Драга и там зарегистрируй машину!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 АнтохА, а там все машины нужно регистрировать ? я думал, что только машины - учасники Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 не не все надо!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 народ во сколько отчалеваем с города???? ну я думаю плюс минус в 6 часов утра!!! второй вопрос где собираемся?? ну так чтоб можно было с утра кофе попить!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ТЫ хочеш утром ехать в воскресенье??? или в суботту?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 в воскресенье!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 (змінено) кто на машинах??? кто пешком???? определяйтесь народ!!чтоб можно было сконфигурировать поездку!!! Ваз 21023-эт Я!! Ваз 21013- Жека Ваз 2115 (вроде так пишется,не знаю точно)- Саня или Bmw 520-Юрчик Opel Omega Лёша (хороший пацык))))) [color="Red"> пешком; [color="Black">prinkovsky Жук Волощук Сергей Влад Прирнак Руслан (Жекин кореш) Змінено 28 квітня 2011 користувачем АнтохА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Волощук Сергей 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 аха пешком , за день не дойдем =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 поднажмёте и дойдёте)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Я зараз в Ужгороді, але планую на віхідні додому,де саме буде зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Kolya88, там где и гонки будут! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 возникли некие проблемы...50-50 что поеду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах