prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 Антон я еду точно, а вот на чем ехать я точно буду знать только завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 я думаю встречаемся! на кольце перед Прутом!!!! там и кофейка дёрним)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2011 [MOD="АнтохА">[/MOD] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 мой номер 0958532224 Антон чтоб могли нас найти!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 Я нажаль не поїду бо викликають на роботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 АнтохА, я до тебе телефонував, відповіді не отримав. Зустріч не получилася, . І взагалі де всі були... Крім зеленої копійки, яка приймала участь в драгу, не помітив нікого (знову ) "Абидно, да..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 Треба було до нас підійти, з нами привітатись. Ми хлопці прості і раді б були зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 никто ко мне не звонил!!!моя машина была перед вьездом!!! а к копейке надо было подойти!!нас было много!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 Та ладно, никто не звонил... Ну, после боя, кулаками не машут... Я думаю, що це не останній зліт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 2 травня 2011 точно!!блин извеняй!! твой номер заканчиваетчя на 02????? звонили!я думал то с работы!!а то я ради драга отморозился!!! ничего мы хотим в следуещём году тягатся!!будем строить моторы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 Ну от бачиш. Бажаю не розгубити запалу до побудови моторів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 4 травня 2011 да не потреяю!!))))ищю вот кузов!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Які варіанти кузовів розглядаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 funof325, копейка!! наверное!!пока ищю!!хочю найти без двигла!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 УВАГА! Останній етап перегонів у цьому сезоні! Не пропустіть можливість прийняти участь чи просто відвідати! Запрошуемо усiх бажаючих взяти участь у змаганнях з драг-рейсингу, якi вiдбудуться 2-го жовтня о 10-00 на ВIЙСЬКОВОМУ АЕРОДРОМI ( заїзд з вулиці Чорновола ).[color="Lime"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 бята начинае готовится к драгу!!!![MOD="АнтохА">[/MOD] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 И так в Франковске драг!!! ТЫЦ" rel="external">Посилання надо устроить встречу!!! отписываемся кто приедит туда!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах