yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2014 С Кузнецовска есть кто живой? Если есть то я еду к Вам в гости Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 С Кузнецовска есть кто живой? Если есть то я еду к Вам в гости Ммм... Я что-то и не припомню чтобы вообще кто-то был в клубе с Кузни... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2014 А не важно я уже дома. Был там пару дней. На следующей недели поеду в карпаты кататься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2014 Несколько фоток Дорога в Кузнецовск с Варшавки Центр Сама Варшавка А кстати Киев утром Вид с Гостиницы в Кузнецовске Ночью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Roma 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 (змінено) Може кому потрібно. В нас у Луцьку є чудова база автозапчастин для ваз. Там скупляються всі базарники, але прості люди про неї майже не знають. Там реально є все за різними цінами від різних виробників. Знакодиться на вул. Електроапаратній. Треба проїхати пожарку, переїзд і в кінці впретесь в сині ворота. Дзвоніть до охоронця. Вивіски там немає. Координати 50°44'13.9"N 25°22'48.0"E Змінено 26 листопада 2015 користувачем Roma Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах