Перейти до публікації
rom16

Вопросы по щёткам дворников

Рекомендовані повідомлення

а если взять саму резинку??? то какую лучше?? или лучше взять сразу дворники??

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я купил резинки дворников длинные(типа 09х) на пластиковом каркасе (но не безкаркасные), обрезал под нужную мне длину(водит - почти по высоте стекла) и все.

Поділитися повідомленням

У меня стоят на копейке 400мм дворники но реально видно для пасажирского ето длино. На водительскую сторону отлично стают 400мм а на пасажира мона 380е

Поділитися повідомленням

Мне Алка не понраивлась. Выбросил через неделю или две после покупки. Не жалко хоть взял по закупке за 14грн пару:)

Поділитися повідомленням

купил бескаркасные за 100 грн. пара....в общем больше не буду каркасные покупать, трут хорошо, и снег не забивается

Поділитися повідомленням

Недавно тоже купил и установил каркасные резиновые ALCA,класические крепления в комплекте, размер 380. Стоимость 27грн/штука.

Пока полет нормальный, зима покажет...

В мене такі стояли, на пів сезону їх вистарчає, далі вони труть, але розводи вже залишаються.

Поділитися повідомленням

По поводу длины могу сказать ,что можно свободно ставить 410 мм. У самого такие стоят.Единственный минус то, что правая щетка в горизонтальном положении не полностью прилегает к стеклу, хотя дискомфорта это не доставляет.

Поділитися повідомленням

doctor, згоден, в мене таке ж саме.

В принципі хороші щітки продаються тепер в упаковці по одній штуці, то можна легко купити на ліву сторону 410 мм, а на праву 380 мм

Поділитися повідомленням

главное - будет нормально очищать стекло) и выглядеть будет нормально - на многих машинах щетки разной длины с завода стоят

Поділитися повідомленням

У меня стоят alca 38, качество на 3 с плюсом(ржавеют и резинки рвутся),но по крайней мере лучше пластмассовых чемпионов(зимой остались на стекле). Вопрос- какие лучшие(название плизь)?

Поділитися повідомленням

Перебрал много брендов, сейчас стоят летние - Валео, зимние - бескаркасный Бош.

трут хорошо

Поділитися повідомленням

Родные резинки. За 2 гр штучка. Когда перестают тереть, заменил и не паришься. :)

Поділитися повідомленням

У меня стоят alca 38, качество на 3 с плюсом(ржавеют и резинки рвутся),но по крайней мере лучше пластмассовых чемпионов(зимой остались на стекле). Вопрос- какие лучшие(название плизь)?

Поставил себе Nipparts Flat 375мм (бескаркасные),трут не плохо,минус только зимой дубеют,а так качество мне понравилось(брал за 75 грн.пару)

Поділитися повідомленням

Советую бескаркасную щётки,дизайн не плохой,трут тоже отлично(взависимости от бренда) .Дешевле только каркасные,цена однозначно дешевле.

Поділитися повідомленням

а по конкретней?ну там фирму..слышал Бош не нужно брать.Кстати хочу левую щетку по длиней

Поділитися повідомленням

Стоковые. С хорошими резинками.

И больше брать не стоит, толку немного. ALCA, Hola смотри.

Поділитися повідомленням

Zombeer - на родные можно купить силиконовые резинки - вещь:ay:

либо как сказал товарищь vadim - ALCA

себе лично беру эти ALCA примерно 2 раза в год...

цена/качество

Змінено користувачем SToRM-21013

Поділитися повідомленням

Всім доброго дня!

Не знаю, як пояснити, але спробую, оскільки фото немає :(

Ситуація в мене така: хотів замінити щітки склоочисників, але для початку вирішив глянути, яке кріплення старих щіток, зняв одну щітку і пішов на ринок. Не знаю, як називається "тримач щітки", тобто те, до чого вона кріпиться і що безпосередньо рухається при ввімкненні склоочисників.

Старі щітки були каркасні, кріплення було ніби "прищепка". Тобто щітка одягалась на тримач, але там така схема, що воно як прищепка міцно трималось.

На ринку мені сказали, що воно тримається не за рахунок того, що воно як прищепка, а за рахунок того, що на "тримачу" для щітки є "бугорок" і на самій щітці, кріпленні є дирочка. Тобто оцей бугорок на тримачу має співпадати з дирочкою на щітці, і тому воно буде триматись.

Ну, я не знаючи всіх подробить придбав безкаркасні щітки, за 110 грн., але так вийшло, що лише через к-ка днів дістався до авто, перевірити щітки.

І як виявилось, в мене на тримачу того "бугорка" немає, він ніби зчесаний, оскільки здається місце залишилось від нього, і нові щітки просто одягаються і зовсім не тримаються на тому тримачі. Щітки пластмасові, кріплення також (таке як на перших малюнках цієї теми).

Я їхав більше 300 км. у день, тоді якраз був дощ, і я просто надягнув нові щітки і притиснув їх до скла, так вони "труть" і не злітають, але як тільки тримачі підняти вгору, щітку зняти може й вітер, а це не діло, тримається лише за рахунок того, що тримач прижимає щітку до вікна.

Ходити міняти немає змісту думаю щітку, оскільки вже часу пройшло багато + все рівно це ж не в щітці проблема, скоріш за все у тому тримачі, щітки ж не універсальні якість.

Тому питання: у моїй ситуації, краще просто змінити ті тримачі для щіток, і для цього брати з собою на ринок самі щітки, щоб до них підібрали тримачі? Оскільки іншого виходу із ситуації я не знайшов, іншого кріплення, яким можна було б прикріпити щітку до тримача я не знайшов.

Вибачте за багато тексту, якби було фото, показав би відразу.

Поділитися повідомленням

AnDruWa,да нужно заменить поводки,на всякий случай захватите дворники пусть продавец при вас оденет их на поводки ,после чего вам останется только установить конструкцыю на свое место.

Поділитися повідомленням

на тримачу того "бугорка" немає, він ніби зчесаний, оскільки здається місце залишилось від нього

в старих тримачах "бугорок" - запресована металічна втулка; її можна "видавити" на потрібний рівень або самому зробити нову

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз