vetalb 15 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Приехала топливная рампа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 фото в студию) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 Игорь фотки как обещал " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Пока ничего не делал ездил на похороны деда.Финансы запели романсы. Дроссель в сборе -250 грн Топливная рампа с регулятором -270 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 Завёл свой машин заряд в норм завелась с пол пинка, простояла пол года, завёл на карбе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жека91 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 завелась с пол пинка Веталь,дык это отлично! Не всё потеряно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 Ничего ничего.... Не все так быстро. Это у меня в теме я быстро собрал все. А подготовка шла 2 года. Так что у тебя темпы еще ничего) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жека91 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 Не все так быстро handshaw, Согласен, главное не без резких движений. Всё должно быть обдумано, и после сборки, настройки двигатель запоет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2012 Жека91, +1 Что-то не видел твою машину ни разу, хоть и с одного города) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жека91 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 handshaw,машина щас в Кировском, катается редко, со временем напряги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Виталя, сколько такой у тебя будет стоить? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Игорь если надо завтра узнаю если что то звони или тут смотри Посилання это наш сайт да простят меня модеры. Я с4 мая буду сайт редактировать и добавлю их с ценой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Вот такая приезжала ко мне в кратсе Ваз 21011 1981 г выпуска 68 т на спидометре " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Полный оригинал не считая дисков и сигналки которые я поставил .Машина моего шефа хранится в гараже.Поменяны только саленблоки мною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Побрякушки с дверей в виде катафотиков я бы отодрал сразу к еб...ям А так-то оно да, хороша Маша, да не про нашу честь, к сожалению... Инструментальный пенал как у меня один-в-один)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 19 червня 2012 Завтра пойду к токарю заказывать втулки на ресс под форсунки и буду с редисок сварку выбивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2012 Ну давно пора!!! Только втулки точи чуть длинее, чем на чертеже, что я дал. лучше лишак спилишь потом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 19 червня 2012 ок так и сделаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 1 липня 2012 Заказал KK-L USB адаптер и переходник с обд-2 на ланос,сенс и ваз . И не могу найти нормального токаря чтобы выточить втулки для форс то станок кривой то руки не оттуда ростут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Пришла посылка от укравтозапчасть итого:корпус фильтра инж 2112,филтр воздушный 2112,педаль газа 21073,трос газа 21073,топливная магистраль для обратки.Итого : 120грн 20 коп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Пришла посылка от укравтозапчасть итого:корпус фильтра инж 2112,филтр воздушный 2112,педаль газа 21073,трос газа 21073,топливная магистраль для обратки.Итого : 120грн 20 коп что-то совсем дешево Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Я сам не поверил но так оно и есть под педаль крепёж такой же надо сделать как у тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
handshaw 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 Я сам не поверил но так оно и есть под педаль крепёж такой же надо сделать как у тебя надо было мне чертежик сделать... кинь свою почту мне сюда, пока дома щас диск тебе скину архивом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 14 липня 2012 ответил в личку Добавлено через 5 минут Брал всё на detali.zp.ua нармальная контора в суботу сделал заказ в понедельник оплатил в четверг получил доволен как слон. только там надо региться для заказов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 Поеду за аккумулятором и маслом на базар приготовил два акума сдохших на здачу хоть на сотку новый дешевле будет за одно и масло поменяю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання За всё провсё 750 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vetalb 15 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2012 В суботу приедет проводка и катушка зажигания Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах