olegns1987 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2010 У меня на 06 на дальний стоят Н3 Diamond vision philips в другой фаре которая ближний/дальний стоит BlueVision, так в Diamond vision свет получше будет и оттенок холодный как у ксенон. просто на 06 дальний ваще БЕШЕННЫЙ , токо его хер где включиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad Max 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 3 недели юзаю Philips Bluevision - сомневаюсь, что найдутся лампы, которые будут светить лучше Следующий левел - уже ксенон, остальные варианты на глаз имхо не будут заметны. привет да есть хочу ксенон ... поставить лампы уже не актуальны... вот задумался о таком КСЕНОН CONTRAST INTEGRA http://xenon.co.ua/product_24.html" rel="external">Посилання кто ставил что думает? посоветуйте нормальный ксенон а не колхозный!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad Max 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 что нет добрых людей, которые дали б совета:? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 (змінено) Возьми Philips Extrem VISION +100% Света и не ламай голову!!! Змінено 5 травня 2011 користувачем Yurec77 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2011 Mad Max, на штатной копеечной оптике любой ксенон будет колхозным. В нете тонны информации по этому поводу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N_I_K_O_L_A 14 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2011 (змінено) Mad Max, тебе по ходу надо Би-ксенон Добавлено через 3 минуты Змінено 29 квітня 2011 користувачем N_I_K_O_L_A Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N_I_K_O_L_A 14 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Посилання вот такие поставили моему куму. БОМБА!!!! Могу достать 1050 грн к-т Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 3 недели юзаю Philips Bluevision - сомневаюсь, что найдутся лампы, которые будут светить лучше Следующий левел - уже ксенон, остальные варианты на глаз имхо не будут заметны. есть лутше Bluevision ... Philips XtrimVision и Osran NightBraker (если что продам)... стоит дороже, но того стоит... Mad Max, на штатной копеечной оптике любой ксенон будет колхозным. В нете тонны информации по этому поводу. Мало того, что колхозным, для ксенона надо плоская оптика, у класики выпуклая, и если не правильно настроить, то получаеться просто охренительное зариво перед машиной, владельцу то хорошо, но вот встречных слепит по полной програме... Мой совет, ставте нормальную оптику и лампы и будет вам счастье без ксенона. и дешевлее будет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 есть лутше Bluevision ... Philips XtrimVision и Osran NightBraker (если что продам)... стоит дороже, но того стоит... Мало того, что колхозным, для ксенона надо плоская оптика, у класики выпуклая, и если не правильно настроить, то получаеться просто охренительное зариво перед машиной, владельцу то хорошо, но вот встречных слепит по полной програме... Мой совет, ставте нормальную оптику и лампы и будет вам счастье без ксенона. и дешевлее будет... Зачем вам ксенон,вполне поддерживаю USSRMoto!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Наш ответ Чемберлену - осрам найт брейкер (night breaker) , а если дождик вдруг пойдёт то включим противотуманочки правильные - добавим так сказать жёлтенького!!!!!!!! :D катаюсь з найт брейкерами десь півтора роки, ще проблем не мав, світять просто бомба, а дальній - як включаю, то машина що спереду їде - просто АД!!! я колись на початках їхав за другом(він був десь 100-150м від мене), то він казав що в мене дальній просто капець... а взагалі скажу так: чим більше лампа тулиться до білого, голубого, фіголетового - тим більше проблем в сиру погоду в найтбрейкерів ще є один прікол - колба синенька, але є прозора полосочка - тому на ближньому світло жовтувате, а на дальньому - синювате... і по поводу надійності - ще не міняв, в темноті досить багато їжджу, особливо зимою практично завжди на ближньому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgen 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 Mad Max, не заморачивайся ксеноном. Как по мне , намного хуже видно с ним в плохих погодных условиях. Если таки надумаешь брать, то не выше 3400К Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 то не выше 3400К Такой в продаже не найдешь) только минимум 4300К намного хуже видно с ним в плохих погодных условиях. Ездил с ксеноном в плхую погоду раз такое утверждаешь?)) у меня 5000К (белый свет) в любую погоду свет бомба, найтбрекеры курят в стороне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 WAZ,а як почувають себе зустрічні водії в дощ? певно трохи сліпить? а ксенону не хочу - панти, а чи варто? людського майстра не знайдеш щоб в копу запхати, а їздити вночі в темних окулярах не планую... і якщо водій уважний за кермом - ямку не прозіває, а якщо гладити ноги "лялі", то і з ксеноном можна влетіти... а в чому сенс сильно світлого подорожування ввечері? дорогу при нормальних лампах видно...панти?, а чи воно того вартує? в жигу хоч 1млн. вклади - вона тільки для власника безцінна... власне, можливо моя думка щодо ксенону упереджена, бо немало бидла зустрічаю на дорозі, з ксеноном в часності, можливо тому не хочу його, щоб не бути як вони? нарахунок того що краще видиш дорогу - краща безпека руху, але коли то заважає іншим - ЗЛО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 vedmid,Скажу кратко "Воно того варте" уговаривать не собираюсь, нужно раз попробовать чем догадки тут думать. Главное после установки отрегулировать фары и слепить не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 5 травня 2011 WAZ, ну не предназначена оптика классики для ксенона, как ты ее не регулируй. Или по твоему множество инженеров в Европе да и не только-идиоты, а мы на Украине тут самые грамотные-что хотим, то и тулим. Я этого ксенона поставил немало, правда на иномарки и о предмете разговора имею представление. И как люди просили его демонтировать, перед тем как ехать за границу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 демонтировать, потому что там он запрещен не штатный... а на счет оптики - да, не расчитаня оптика жигулевская на ксенон... класика по крайней мере... получаеться пучек света меред машиной. даже не пучок а просто пятно.. оно то водителю хорошо, но встречных слепит..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах