Sergey88 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2014 коричневий ковролін салону з 2103 дійсно в такому стані рідкість! цікаво, де ви його відкопали? Добавлено через 3 минуты а з кільцем на рулі що сталось, зламалось? откопал я его тут на форуме, по очень вменяемой цене) хотел именно коричневый, чтоб гармонично смотрелся с картами. а кольцо действительно отломано. сейчас в поисках кольца и одного хром зеркала. Без коментариев ...Красавчег!!!!!!! спасибо. когда нормально отполирую тогда будет вообще конфета) 1 TVM відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey88 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Приветствую всех кто зашёл посмотреть фото или просто случайно попал на страницу моей машины. Крайне редкое и красивое явление в наших краях, а именно то что декабрь месяц подарил Одессе зиму. Снега насыпало прилично грех было не выгнать копеечку и пару кадров сделать. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Sergey88, гарні фото, гарна машинка машини спєцом по кольору підбирав?-мої теж обидві сірі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey88 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2014 Sergey88, гарні фото, гарна машинкамашини спєцом по кольору підбирав?-мої теж обидві сірі Спасибо так случайно получилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах