vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Доброго дня, шановні одноклубники! Виникла пропозиція вибратись десь на природу, це може бути поїздка в карпати, або десь інше місце, можна десь на березі гарного озера, щоб ще й рибку половити... Одним словом тема відкрита для Львів"ян та для всіх з західного регіону, хто забажає приєднатись, можна заодно провести зустріч західного регіону поїздку пропоную тривалістю 2 дні, так щоб можна було трохи випити, посидіти, попрікалуватись, може десь навіть поплавати, рибку половити поясню чому так: поскільки бачу що у всіх зараз з фінансами не дуже, хотілось би поєднати корисне з приємним... тому пропонуйте, може знаєте якісь файні місця, де можна гарно відпочити також непогано було б, якби ті місця були десь в сторону Рівного і Луцька, може тоді і звідти народ підтягнеться доречі, шановні наші одноклубники з інших міст - чекаємо і Вашої участі у обговоренні і участі в поїздці... як час поїздки в червні є 2 непоганих моменти: зелені свята і день конституції, вони цього року дають нам по три вихідних, отже можна планувати на цей час... чекаю відповідей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 Було б дуже файно, якби там не водились ті кровожадні істоти комарі. А рибу вже можна ловити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2011 можна, нерест якщо не помиляюсь був до кінця травня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 пропоную день конституції, і так в той період будемо на природу їхати, то можемо поєднати приємне з корисним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 Оголосили пожежну небезпеку і заборонили вогонь розпалювати. Будуть сирі шашлики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 нічого, візьмемо баклагу води з собою, якщо щось - польємось довкола вогню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 З баклагою також штрафують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 та кароче, ще до кінця місяця відмінять, а як ні - поїдемо біля моєї дачі в укромну місцинку, а якщо ми будемо на березі річки не в лісі - то можна, пожежники в лісі заборонили я так бачу по активності наших чуваків, що ми з Ветераном певно самі десь будемо вибиратись, а то в нас люди ідею кинуть, потім понаписують як тяжко і все - ніхто ніде не їде... якщо так піде, то ми з Ветераном, може Пітекантропа візьмем з жінкою, ще когось і усьо, а решта хай далі думають.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 Друзі, приїжджайте в хрінники на якісь вихідні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 Якщо буде організовуватись поїздка в хрінники, то думаю з Луцька трохи народу приїде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 якщо ми будемо на березі річки не в лісі - то можна При теперішній екології і річки горять. приїжджайте в хрінники А де той хрін росте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 ... А де той хрін росте? ось" rel="external">Посилання або ось" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 DerSieger, дякую. Думаю, що таку даль і глуш витримають тільки рибаки - фанати. Хоча, якщо там є ще щось цікаве, крім комарів - можна заскочити. Але то треба вибиратись на кілька днів. Там є якісь гарні місця, щоб розкласти палатку не на болоті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 погоджуюсь з Ветераном якщо десь в хащі лізти, то треба хоча б на 2 дні, і щоб щось цікавеньке було... а біля тараканова нема часом якихось озер чи що... можна було б і по форті полазити перший день, потім на вечір до озера, покупатись, рибку полапати, так само на другий день вже біля озера, ввечері - додому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 vedmid, Можна питання ? Чого ти кіпішуєш ? Внас за місяць ніхто нічого не вирішує ! Поки далеко до дати , ше можна десять разів все переграти . Тому чекаю блище до дати і вирішимо з місцем . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 треба визначитись з місцем, і з часом доречі, до кінця місяця трошки більше 2-х тижнів якщо рішати - то рішати, а ні - ну то ні... бо якщо рішати на пізніше, то ніде і не побуваємо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 (змінено) DerSieger, дякую.Думаю, що таку даль і глуш витримають тільки рибаки - фанати. Хоча, якщо там є ще щось цікаве, крім комарів - можна заскочити. Але то треба вибиратись на кілька днів. Там є якісь гарні місця, щоб розкласти палатку не на болоті? там є бази відпочинку, котеджі, пісочний пляж, гасають на водних моциках і скачуть на нічних відкритих дискачах. можна ставити палатки. щоб зловити там рибу треба буди спєцом, хіба на вудку мілюзги ось декілька фоток мого відпочинку тиць" rel="external">Посилання, ще тиць" rel="external">Посилання, знову тиць" rel="external">Посилання, тидиць" rel="external">Посилання короче, відпочивати можна. доречі, думаю цього року знову поторчати зоп'ять-зошість днів в тому котеджі. Змінено 9 червня 2011 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 Молодець! Всі троє твої? Чи четверта також? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 одна просто моя, друга кума моя, третя кума моєї куми. четверта не при дєлах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 DerSieger, а ціни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 як я там був, то було 400 грн./доба. правда там платити є за шо. 3 класно мебльовані кімнати, повністю укомплектована кухня, санвузол, душ, парна, телебачення, камін. будиночок обгорожений 2-х метровим забором. ніяка падла не заглядає шо ти робиш і ми дітей випускали і навіть не дивились за ними. до пляжу 20 метрів, ввечері з парної голяка бігали. ще є багато баз, колишніх піонертаборів різного комфорту. кімнати на декілька поверхів. є ще будиночки типу "вагончик" на 2 кімнати з санвузлом. там звісно шо в рази дешевше, але цін не знаю. треба гуглити. є там загальнодоступні волейбольний, футбольний майданчики, катамарани та човни на прокат. прямо на березі є декілька ганделиків з пивом/морозивом та продуктами першої необхідності. ось нагуглив * База відпочинку "Мотор" від Луцького авіаремонтного з-ду "Мотор". с. Боремель. тел. (03637) 4-83-52 (комутатор, попросити і з'єднають), або 8-050-1069786 Михайло Миколайович. - 30-70 гр. сутки/койко-місце (холодильник, посуд); хороші лодки, теніс, більярд, мангал і т.д. Непагано відпочивати, є "нетекучи" човни, проте на веслах до плавень та русла - далеченько (окрім Динамівського русла. Але там сітки, сітки і ще раз сітки) * База УТМР/УООРівська (???) 80972768127 Саша (Єгер). Базою відпочинку назвати важко, більше це притулок для риболовів/мисливців якім треба лише переночувати. Хоча будиночки і убогі проте для того щоб переночувати - цілком нормальне місце, бажано мати з собою спальний мішок. Є човни, але може не вистачити чи буде "текучим" (особливо проблеми з вільними човнами можуть бути підчас сезону полювання) тому краще домовитись наперед з єгерем. Доїзд поганий. Біля бази зарослі очерету практично по всій акваторії - від берега до берега. Місця для хижака хороші. Для пікніка чи відпочинку з родиною не підходить. * База відпочинку “Сигнал”. с.Хрінники. тел. (0362) 23-50-19, 23-52-19, сезонна. * База відпочинку “Світлофор”. с.Хрінники. тел. (036237) 5-31-19, сезонна. * База відпочинку “Динамо”. с.Товпижин. тел. (036237) 22-24-81, сезонна. * База відпочинку “Голуба затока”. с.Грабівець. тел. (03637) 6-11-84 * База відпочинку "Перлина", с.Хрінники, вул.Зарічна, 6, тел. (03637) 4-60-43, (067) 304-27-10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 як я там був, то було 400 грн./доба. правда там платити є за шо. 3 класно мебльовані кімнати, повністю укомплектована кухня, санвузол, душ, парна, телебачення, камін. будиночок обгорожений 2-х метровим забором. ніяка падла не заглядає шо ти робиш і ми дітей випускали і навіть не дивились за ними. до пляжу 20 метрів, ввечері з парної голяка бігали. скільки людей може там розміститись, чи там плотиться за будинок+територія якщо від 8 чоловік - то нормально получається, хоча, якби назбиралось десь так 15 чол - то можна було б практично нахаляву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 нє, араву туди не пустять. нас було 3 сім'ї (6+4 дітей) - кожній по кімнаті. все цивільно. власний культурний. як пронюхає про груповий кічман - відмовить. на 10-15 рил краще домовлятися за "вагончики". винайняти як на 5 чоловік, а ночувати можна в них штабелями. по молодості з пациками так робили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 DerSieger,непогана ідея, криша над головою буде, покласти карімат, зверху можна в спальнику лягати сміливо, тим більше, що першу ніч можливо ніхто толком не буде спати.... це на випадок, якщо їхати на пару днів, в ідеалі на 3, якраз вихідних буде трохи.... такий варіант мені підходить, а що скажуть Луцьк і Рівне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 Вдіпочивати там можна і в палатках. Я планую там бути на вихідні 25-26 та 1-2-3 1, 2, 3 будуть дискотеки аква діджейс парад ну і якщо на якісь інші вихідні будемо збиратися клубом, то я приїду! А ще можна на світязь, але вам туди буде дуже далеко добиратись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах