apache 66 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2014 Дмитрий $, не вели казнить, но я твой старый бортовик по этой машине от 2007 года не удалил, как ты не просил, но он есть. доступ дать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Apache, наверное это даже хорошо Я свяжусь с тобой, решим что с ним сделаем що з машиною. щось бортовик заглох машина стоит в гараже и ждет финансовых вливаний По моим подсчетам надо еще тысяч 30-40 Летом продолжим, в общем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Ого! Це шож такоє там буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Andriy1352, проект довольно интересный, как нить расскажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Добре. Чекаю з нетерпінням Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Димыч вот это да !!! Бортовичок супер..буду следить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2014 Подняли бортовик, Димон давай свежее фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 Apache, И не удалять этож память.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах