Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2008 (змінено) Люди, кто из Полтавы отзовитесь? Полтава и полтавская область, я знаю ВЫ здесь. ОТЗОВИТЕСЬ !!! Давайте обьеденятся . :mail: Змінено 30 січня 2012 користувачем valichella Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2008 я из Полтавы :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2008 Давай обьеденятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 23 березня 2008 Давай обьеденятся :D Я действительно с полтавы вроде никого?! Ну уже один есть! Начало положено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2008 Люди что больше нет никого из ПОЛТАВЫ отозвитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2008 О нас уже трое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2008 так давай собирёмся гдетто в Полтаве? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2008 Давайте собирёмся потом зделаем рекламку и людей больше станит!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KuVet 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2008 Привет полтавчанне. надо делать рекламку вгороде. вплоть до обявлений. Могу с увереностью сказать что народу прибавится... Полтавский клуб фанатов класики ето же куллллл, можно обмениватся опытом в различных девайсах и улучшениях, да и обэдинение в общих интересах.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2008 Я не против встречи но у меня пока еще нет прав, в етом году собираюсь получить. А так я не против. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2008 Ех плохо что у тебя нет прав!!! Неужели больше нет Полтавчан??? Куда вы подевались????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bylik777 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2008 :D я тоже из полтавы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Last_hero 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2008 Упс. давно не заходив сюди :oops: На зустріч нас вже вистачить. Пора вносить якісь пропозиції про дату і місце :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2008 привет я из Полтави и не против встретится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 8 червня 2008 ребята отзовитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2008 люди ау Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2008 Я тут ! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2008 как нащот организации клуба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2008 ет можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KuVet 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 Привет всем...Могу сделать класные футболки, нашывки и наклейки на машины... что то с темой может клуба... кароче надо что то решать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 ооо... Нас уже собираетса всё больше и больше!!!!УРА Давайте договоримся устроим небольшую встречку????и поговорим нащёт клуба в ПОЛТАВЕ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steef 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 barbus93 на фотке твоя машинка??? я такую в Полтаве видел!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 моя!Что понравилась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 ууу ветка наконецто ожила =) Жаль у меня еще прав нет =( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2008 так ето ведь не преграда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах