_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 ancistr, принял! вечером сброшу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 ancistr, принял! вечером сброшу Пацаны, фото отчет в судию!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2015 Delfin, буде як Лось скине)) аж 2 машини ы 3 людини! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Хлопаки! хотів зібрати на День Народження ВАЗ 2101...але не судилося! Дуже за всіма скучив, дуже хочу всих побачить, але на жаль так склалися обставини, що я ще півтора-2 місяці не зможу організовувати зібрання. Проблеми в сім"ї, та і здоров"я моє погіршилося, потребую повного обстеження, і можливо й лікування. Вибачаюсь сильно що Вас так підвів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 16 травня 2015 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Хлопці, приїжаєм " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Quattro, ти виступаєш???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 werty, так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2015 ну так фото с выступления в студию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 хлопці, хто планує бути 28 червня в Каневі на другому етапі національних змагань зі слалому??? Якщо є бажаючі - можете прийняти участь в організації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 липня 2015 Фото з Черкаського слалому викладу трішки попізже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 12 липня 2015 Привіт,хлопаки! Нарешті я в Черкасах і поки не лягаю в лікарню, то давайте 18 липня зберемося десь на природці? є бажаючі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 12 липня 2015 Якщо не в рейсі то будемо обовязково!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2015 я тільки за))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sound 2 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2015 Что-то ветка со встречами совсем затихла. Варяяяяяяяггг..............м....за ф..ка, ауууу!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2015 sound, всё будет, но чуть попозже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2015 ***.....Варяг ну май совість!! Літо пройшло!! *** яке літо рік!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2015 ну зібралися з поїздкою до Івана... тепер на наступні вихідні зберемося..ну звісно якщо ж будуть люди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2015 якщо не зайпатися то і людей не буде!! хоч Ну хоч без Ну а вся відповідальність лежить Коля на тобі!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2015 Хлопаки, знов зустріч переноситься. Лягаю в лікарню...нажаль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 так і хочеться завить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yuren 2 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2015 То буде колись зустріч, чи ні? Я так хотів приєднатися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 yuren, буде, як тільки одкапаюся і мені скажуть що можу валить додому))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yuren 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2015 (змінено) Добре! Бажаю вам швидкого одужання, а також не хворіти в майбуньому Змінено 9 листопада 2015 користувачем yuren Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Ну що? в суботу-недылю збираэмось? чи пятниця? хто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах