anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2013 werty,набагато краще стало ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 ТО шо, когда????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 А шо нам довго???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2013 werty, я зара влаштувався на роботу, і графік у мене шизонутий з 9 утра до 20-21 години. Я дуже скучив уже за всіма...але провести зустріч фізично не можу (до 31 грудня працюю без вихідних). Хіба що зустріч провести на парковці Епіцентру на 20-21 годину вечору..це єдиний варіант, але хто ж приїде? це вже питання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2013 ТО шо, когда????? Пиши на коли я підтянусь в любий час! Але давай так шоб ! Канян, по любасу нада отпрашуватись!!!!!! На епіку та щей в 9 вечора немає понту!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2013 Delfin,ну всьо! Карачун тебе, Церителли! (с) из к\ф Жмурки. Я уже отпроситися не можу..з завтрашнього дня і десь до 7-10 січня ні виходних ні отпрашувань нема((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2013 Нада так щоб по 100 грам йопнуть можна було! Так би мовити без машин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2013 по 100 грам йопнуть я всим тілом ЗА! Але після 21 години і на Епіцентрі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2013 Знач, до кінця року зустріч не організовуєм.... Підсумків року не проводимо, планів на наступний не будуєм.... Жаль... а так хоеться ще побачить ваші морди , єпануть по 100 грам.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Орієнтуємся на 2 половину січня...я 2 січня пишу заяву і 2 тижні отпрацьовую, потом відразу ж організовую зустріч! Можливо і на природі а потім в бар! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2013 Привіт всім.Хочу привітати вас з закінченям нелегкого2013і настанням2014р.Хай цей рік принесе всім здоров'я, щастя, побільше матеріальних цінностей та всіх благ,у кожен дім.Побільше теплих зустрічей,у нашому неширокому колі.З Новим Роком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 22 січня 2014 Чи всі живі ,чи здорові?Вроді січень закінчується, ами так і не зібрались! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 24 січня 2014 anatoly4, зберемося, мабуть через 2 тижні. отримаю аванс поповню телефон і зберемось десь в кафе. Зараз нажаль я з офіційню роботою попав в мінус, тому як тільки викарабкаюсь, що буде на келих пива і шматок піци то зберемося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2014 _ВаряГ_, ну на бокал топлива найдется. Я и так прошлую пропустил, хочется по ближе познакомится с клубом. P.S. Кстати копейка даже на этом морозе заводится, спасибо что восстановили транспорт))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2014 arfey, Артём, всё будет! Лишь немного подождём, дабы ни у кого не возникло проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Встреча когда???? Филию клуба с руин поднимать надо!!!! А то сто ...сто...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Варяг просил написать нету доступа в инет, встреча 16.02. в 11-00 шашлычная на Ж/Д вокзале между почтой и центр Надии Бурмаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2014 Подтверждаю! в воскресенье слёт! И блин, кто заикнётся про пи****сов и политику, того в багажник упакую и собственноручно закрою у нас сверх мирная автовстреча. На повестке дня а)заказать шашлік, б) заказать пива в)обсудить клубніе сходки г) обсудить разніе типі двигателей и машині! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2014 Пісюкани! На зустріч явилося 2 людини і я! Де явка учасників? Хто хотів зустрічі і не явився? Поважні причини у Віті werty i Антона kusto - Кусто в командіровці, Вітя зліг з температурой. Наступна зустріч - п"янка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2014 и..... тишина!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 березня 2014 5 апреля клуб оффроад Черкассы проводит соревнование Ярмарка 2014, будет представитель наших клубов (Андрей Дельфин). Можем приехать посмотреть на полноприводники, покушать водки поесть минералки и получить массу впечатлений! Кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 27 березня 2014 куда ехать надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 29 березня 2014 старая ярмарка что в дахновке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2014 Когда встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 когда встреча???!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах