Перейти до публікації
Press

Черкащане когда встреча ???

Рекомендовані повідомлення

werty, я зара влаштувався на роботу, і графік у мене шизонутий з 9 утра до 20-21 години. Я дуже скучив уже за всіма...але провести зустріч фізично не можу (до 31 грудня працюю без вихідних). Хіба що зустріч провести на парковці Епіцентру на 20-21 годину вечору..це єдиний варіант, але хто ж приїде? це вже питання

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
ТО шо, когда?????

Пиши на коли я підтянусь в любий час! Але давай так шоб :az:!

Канян, по любасу нада отпрашуватись!!!!!! На епіку та щей в 9 вечора немає понту!!!:bm:

Поділитися повідомленням

Delfin,ну всьо! Карачун тебе, Церителли! (с) из к\ф Жмурки.

Я уже отпроситися не можу..з завтрашнього дня і десь до 7-10 січня ні виходних ні отпрашувань нема(((

Поділитися повідомленням

Знач, до кінця року зустріч не організовуєм.... Підсумків року не проводимо, планів на наступний не будуєм....

Жаль... а так хоеться ще побачить ваші морди :(, єпануть по 100 грам.... :az:

Поділитися повідомленням

Орієнтуємся на 2 половину січня...я 2 січня пишу заяву і 2 тижні отпрацьовую, потом відразу ж організовую зустріч! Можливо і на природі а потім в бар!

Поділитися повідомленням

Привіт всім.Хочу привітати вас з закінченям нелегкого2013і настанням2014р.Хай цей рік принесе всім здоров'я, щастя, побільше матеріальних цінностей та всіх благ,у кожен дім.Побільше теплих зустрічей,у нашому неширокому колі.З Новим Роком.

Поділитися повідомленням

anatoly4, зберемося, мабуть через 2 тижні. отримаю аванс поповню телефон і зберемось десь в кафе. Зараз нажаль я з офіційню роботою попав в мінус, тому як тільки викарабкаюсь, що буде на келих пива і шматок піци то зберемося!

Поділитися повідомленням

_ВаряГ_, ну на бокал топлива найдется. Я и так прошлую пропустил, хочется по ближе познакомится с клубом.

P.S. Кстати копейка даже на этом морозе заводится, спасибо что восстановили транспорт)))

Поділитися повідомленням

Варяг просил написать нету доступа в инет, встреча 16.02. в 11-00 шашлычная на Ж/Д вокзале между почтой и центр Надии Бурмаки

Поділитися повідомленням

Подтверждаю! в воскресенье слёт! И блин, кто заикнётся про пи****сов и политику, того в багажник упакую и собственноручно закрою :)у нас сверх мирная автовстреча. На повестке дня а)заказать шашлік, б) заказать пива в)обсудить клубніе сходки г) обсудить разніе типі двигателей и машині!

Поділитися повідомленням

Пісюкани! На зустріч явилося 2 людини і я! Де явка учасників? Хто хотів зустрічі і не явився? Поважні причини у Віті werty i Антона kusto - Кусто в командіровці, Вітя зліг з температурой. Наступна зустріч - п"янка!

Поділитися повідомленням

5 апреля клуб оффроад Черкассы проводит соревнование Ярмарка 2014, будет представитель наших клубов (Андрей Дельфин). Можем приехать посмотреть на полноприводники, покушать водки поесть минералки и получить массу впечатлений! Кто за?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз