Перейти до публікації
Press

Черкащане когда встреча ???

Рекомендовані повідомлення

Можливо варто, якійсь відповідальній особі, таки обзвонити членів клубу, а то я бачу що відвідуваність у ції теми просто зашкалює :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
yuren, ууффф..я промовчу))))) бо цензури не вистачить. я вже мысяць не висипаюся нормально ызза робыт ы пыдробыток.

Поділитися повідомленням

ІТАК! Свєршилось! Новая ера!!!!

Зліт клубу 6 грудня неділя на 12 годин дня парковка бувшого ТЦ КАРАВАН по Сурікова (там де була кишеня), де автодром усіх чуваків які люблять погасати! Місце наших перших зустрічей! Якщо протримається сніжок ваще зачот буде.

при собі мати бабло, хто може термос з чаєм кофе, або потом поїдемо грітися на заправки ну і гарний настрій)))

Хто може перезвонити клубням, прошу проінформувати!

Змінено користувачем _ВаряГ_

Поділитися повідомленням

Вітаю всіх з Новим роком! Нехай він принесе мир, здоровя, радість, любов і достаток у Ваші домівки. Гарних доріг, хороших людей на Вашому шляху.

Поділитися повідомленням

3 січня на 12:00 парковка екватору по Сурікова. мати настрій і трохи грошей ( спробуєм зробити гриль паті (шашлик) ) подробиці і пропозиції тут Посилання

Поділитися повідомленням

22 жовтня 2016 року в Черкассах проходитиме завершальний етап серії перегонів з автослалому. Буде виступати наш одноклубник Ігор Quattro тож зустріч на площі Соборній 22 числа постараюсь з 10 години буть там. з собою мати каву, та до кави))) або $ думаю що каву можна буде десь поблизу придбати

Поділитися повідомленням

постараюсь з 10 години буть там. з собою мати каву, та до кави))) або $ думаю що каву можна буде десь поблизу придбати

оп, значить побачимось) 

Поділитися повідомленням

постараюсь з 10 години буть там. з собою мати каву, та до кави))) або $ думаю що каву можна буде десь поблизу придбати

оп, значить побачимось) 

пойняв, дивись Л.С.  не працюють повідомлення в вк єсць?)))

Змінено користувачем _ВаряГ_

Поділитися повідомленням

Є пропозиція забратися на день народження 2101, десь числа 15-16 квітня

Що скажете?

Поділитися повідомленням

Що скажете?

Скоріш за все кінець квітня. 15-16 Паска, а через тиждень поминальні дні, більшість розїдиться по селам і родичам

Поділитися повідомленням

Що скажете?

Скоріш за все кінець квітня. 15-16 Паска, а через тиждень поминальні дні, більшість розїдиться по селам і родичам

Паска та гробкі минули, попереду якраз пачка вихідних

Як на мене - ліпше часу не знайти ;)

Поділитися повідомленням

Всем привет. Есть предложение.

Возродить, поскольку немного тема упала, встречи на пример раз в 2 недели. Место и время определить коллегиально.

Со своей стороны могу привелеч человека с коптером для монтажа красивого ролика. 

Поділитися повідомленням

Я за 21е вторая половина дня. Предложение такого характера, не пицерия, не кафешка, а выезд к воде, на пример даже в черте города - к 4му причалу. Мангал, дрова, пару стульчиков возьму. Ну а по еде и кто пье по выпивке с ориентируемся.

Поділитися повідомленням

Це було б зовсім круто, підтримую обома руками!

Але зібратися потрібно трохи раніше чим друга половина дня, бо поки всі орг питання вирішятся, то і стемніти може :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз