WAZ 300 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Ночь. дождь. Большие ебеня где-то в полях. Очень уставшая оптика и не регулированная с момента покупки машины. Лампы галогенные даже не знаю какие, наверное дешман галимый. Лично я всё прекрасно вижу и вряд ли буду покупать какие то лэды за космические деньги, лучше куплю новую оптику и хорошие галогенки. Это я сегодня колесо пробил и менял в поле,было время пофоткать))) Это если стоять на месте то хорошо видно, Прибавляем к этому скорость и уже имеем тормозной путь длинее чем освещают фары.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Ночь. дождь. Большие ебеня где-то в полях. Очень уставшая оптика и не регулированная с момента покупки машины. Лампы галогенные даже не знаю какие, наверное дешман галимый. Лично я всё прекрасно вижу и вряд ли буду покупать какие то лэды за космические деньги, лучше куплю новую оптику и хорошие галогенки. Это я сегодня колесо пробил и менял в поле,было время пофоткать))) Илюзия хорошего света создана мокрой поверхностью, которая его отражает.Был бы сухой асфальт он поглощал бы свет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Ночь. дождь. Большие ебеня где-то в полях. Очень уставшая оптика и не регулированная с момента покупки машины. Лампы галогенные даже не знаю какие, наверное дешман галимый. Лично я всё прекрасно вижу и вряд ли буду покупать какие то лэды за космические деньги, лучше куплю новую оптику и хорошие галогенки. Это я сегодня колесо пробил и менял в поле,было время пофоткать))) Илюзия хорошего света создана мокрой поверхностью, которая его отражает.Был бы сухой асфальт он поглощал бы свет А не наоборот случайно?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 А не наоборот случайно?) случайно наоборот 2 VETALZZZ та All!@nce відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 А не наоборот случайно?) Нет.В даном случае сравнивается мокрая грунтовка и сухой асфальт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Нет.Заспокійся. Ти не правий. Від мокрої поверхні світло відбивається і летить кудись в даль, сліплячи зустрічних. Суха поверхня не блищить і дисперсно розсіює світло - відповідно більше повертається в зад тобі в глаз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 лучше куплю новую оптику и хорошие галогенки.Я дешеві лампи купую - дешевше кілька ламп поміняти, ніж одну дорогезну з перекалом. если при свечах нравиться ездить, то тогда да) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 если при свечах нравитьсяО! Це так романтично! ездить, то тогда да)І я за те, щоб єздіть! Якщо по суті порівняння ламп - маю з того приводу професійний досвід. Найвидиміше світло отримував від звичайних "теплих" ламп з дзеркальним рефлектором. Такими я виділяв акторів і проводив їх по сцені. Найрізкіше, контрастне світло було від лінзових прожекторів з галогенками. Таким я робив загальну засвітку і контражурне світло. Найхреновіше дивилися газорозрядні лінзові прожектори - тільки для спецефектів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Прибавляем к этому скорость и уже имеем тормозной путь длинее чем освещают фары.. скорость!?ты серьёзно!?)))по этим дорогам главное не скорость а возможность проехать))) лучше куплю новую оптику и хорошие галогенки.Я дешеві лампи купую - дешевше кілька ламп поміняти, ніж одну дорогезну з перекалом. если при свечах нравиться ездить, то тогда да) лично я хорошо вижу))) если поставлю новую оптику и хорошие галогенки буду видеть больше чем нужно)))И вообще лучше так чем слепить других,так и хочется таким "сварщикам" кирпич в окошко кинуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 так и хочется таким "сварщикам" кирпич в окошко кинутьВ наші часи возили при собі жменьку старих гайок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Нет.Заспокійся. Ти не правий. Від мокрої поверхні світло відбивається і летить кудись в даль, сліплячи зустрічних. Суха поверхня не блищить і дисперсно розсіює світло - відповідно більше повертається в зад тобі в глаз. От мокрой поверхности свет отбивается, и ты воспринемаеш это как блеск поверхности дороги, по типу как например снег блистит, вот и кажется что фары светят огого,Так выходит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Так выходит? Ні. Світло відбивається за принципом рівності кутів падіння і відбиття. Тобто від блискучої поверхні світло відбивається у протилежний від тебе бік і блищить зустрічним. А сніг - не блискуча, а матова поверхня з високим коефіцієнтом розсіювання. Сухий асфальт також розсіює світло, але він ще й багато світла поглинає. Є ще цікава штука - світло відбивається вже поляризованим і є лобові скла, які відбите світло не пропускають, а розсіяне не затримують. Деякі фари світять поляризованим світлом і водіїв машин з поляризованим лобовим не сліплять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Так а теперь давайте подитожим как это выглядит для водителя который сидит за рулем. Например я еду по мокрому асфальту и вижу хорошо свой свет фар, мокрую обочину но оно все сильно блестит и играет солнечными зайчиками Еду по сухому, не видно света нихрена вобще, года еще еду по дворам вроде нормально, а вышел на трасу, два куста света на метров 10 вперед и все вот вам и галоген Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 вижу хорошо свой свет фар, мокрую обочину но оно все сильно блестит и играет солнечными зайчикамиБо це мокра трава з краплинами. Там де я їжджу, обочина з асфальту, або щебінь, чи пісок - нічого не повертають назад. два куста света на метров 10 вперед и все вот вам и галоген Може так фари відрегульовані? Я перевіряю регулювання фар по світловому сліду на автомобілі попереду - на свтлофорі засікаю границю і дивлюся що діється, коли машина поїхала. Має не зміщатися. Якщо повзе вверх - зависоко світять і будуть сліпити. Якщо опускається - буде світити перед носом і я не буду нічого бачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 вижу хорошо свой свет фар, мокрую обочину но оно все сильно блестит и играет солнечными зайчиками два куста света на метров 10 вперед и все вот вам и галоген Може так фари відрегульовані? Я перевіряю регулювання фар по світловому сліду на автомобілі попереду - на свтлофорі засікаю границю і дивлюся що діється, коли машина поїхала. Має не зміщатися. Якщо повзе вверх - зависоко світять і будуть сліпити. Якщо опускається - буде світити перед носом і я не буду нічого бачити. Фары регулировал на СТО, все как вы говорите, галки не смещаются. А вот с лед,фары светят широко захвачиват всю полосу равномерно без так называемых кустов света и обочину лучше видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 фары светят широко захвачиват всю полосу равномерноУ мене вузький пучок - навіщо мені дивитися на те, що не заважає їхати. Знаки світяться ще за сотні меетрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 фары светят широко захвачиват всю полосу равномерно. Знаки світяться ще за сотні меетрів. Это самособой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Это самособойА що ще потрібно? Дорога ніколи не засвітиться. Якщо щось буде на дорозі - також проявиться. На нормальних дорогах на полотні є світлоповертачі - зліва і справа світяться червоні та білі маячки - видно їх дуже далеко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 Это самособойА що ще потрібно? Дорога ніколи не засвітиться. Якщо щось буде на дорозі - також проявиться. На нормальних дорогах на полотні є світлоповертачі - зліва і справа світяться червоні та білі маячки - видно їх дуже далеко. Да ,у нас есть такие, очень удобно ,как взлетная полоса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2020 И вообще лучше так чем слепить других,так и хочется таким "сварщикам" кирпич в окошко кинутьсварщики это те у кого оптика не отрегулирована, и ксенон в рефлекторной фаре, не надо путать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2020 И вообще лучше так чем слепить других,так и хочется таким "сварщикам" кирпич в окошко кинутьсварщики это те у кого оптика не отрегулирована, и ксенон в рефлекторной фаре, не надо путать У нас некоторые всех под одну гребенку метут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2020 и ксенон в рефлекторной фаре полностью поддерживаю! Даже не колхозники их назовем, а исконные кретины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2020 Даже не колхозники их назовем, а исконные кретины.А хтось може пояснити - ЧОМУ? З точки зору оптики (хто не знає - є такий розділ фізики. Фізика - це така наука), газорозрядна дуга є таким самим точковим джерелом світла, як і спіраль. Навіть ще більш точковим. Рефлектор формує паралельний пучок світла що від спіралі, що від дуги. Скло фари надає тому пучку потрібну форму - горизонтальну границю і т.д. Скло не знає що на нього світить і виконає своє призначення.Так у чому справа? У яскравості? 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2020 Так у чому справа в місці формування спалаху. Це перше. Друге, що спіраль і дуга - це різні види світла. І по різному відбиваються від рефлектору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2020 Друге, що спіраль і дуга - це різні види світла. І по різному відбиваються від рефлектору.А ну, а ну, детальніше будь ласка. Може буде Нобель... в місці формування спалаху.Вважаєш, що не у фокусі? Тоді достатньо підлаштувати. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах