vadim 32 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2008 GANZH Чёт стремная цена. У нас пару недель назад по 74грн. в стикере. Хотя в другом магазине говорили что пара 70грн., вот ттолько сейчас их нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Сегодня приобрёл Найт Брейкер по 180 грн за пару в жёсткой пластиковой упаковке на рынке на Лепсе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 ADEON засекай какой пробег с ними будет. А то тут в соседней теме говорят что они летят чуть не раз в пол года. Себе тож собралса купить и тут те такие каменты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2009 GIMLI Обязательно засеку, т.к. не только на нашем форуме это вычитал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lukas 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 ха-ха как говориться, а у меня движка уже откапиталенная всё на этих же лампах катается, китайцы задрали, и осрамы с их продажей лицензий перепончатым :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2009 lukas Тоесть ті хочеш сказать что фуфел с лампами из за того что страна производитель поменялась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 купив собі вчора ОСРАМ НАЙТ БРЕЙКЕР +90 за 88грн/шт бачу ціна кардинально не змінилась ну що ж - хочу перед тим як зняти - сфоткати стару оптику в дії(сток) і нову (осрам+освар) результат кину в бортовичок якщо не загублю цю тему - то й сюди саме обідно - народ завжди фоткає вже результат, але ще не зустрічав щоб хтось сфоткав до і після - для наглядності Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 як і обіцяв: поставив я собі осрам найт брейкер +90 і оптику освар під Н4 цоколь для початку скажу - стояли в мене лампочки 45/40 Філіпс (точніше не можу-не знаю) і фари з цоколем Е2(здається) фотки буду класти в такому форматі: одна до і одна післля, а перед парою фоток - умови при яких було фоткано(час брав прибоизно однаковий і місце постарався те саме) ітак: 1. з вимкнутим двигуном ближній: 2. з "газом" ближній: 3. з вимкнутим двигуном дальній: 4. з "газом" дальній: сорі за якість - фоткав телефоном фари ще треба грамотно виставити, наразі виставив щоб нікого не сліпити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 А кто-нибудь имел опыт пользования лампочками МАЯК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mustangXXX 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 А кто-нибудь имел опыт пользования лампочками МАЯК? у меня такие были, только которые синие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 у меня такие были, только которые синие... Ну а по подробнее... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Работаю с автосветом и могу сказать одно Philips это КВАРЦЕВОЕ стекло и при попадании води ,влаги оно не лопнет как тот же OSRAM, NARVA Только за Philips у самого стоят 2 год проблем нет,а перегорят поставлю X-treme Power +80 или +100... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mustangXXX 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Ну а по подробнее... мне не понравились, первая перегорела где-то месяца через 4 или 5.. ну свет канешно эти месяцы был не плохой( у меня 2107)... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Ну а по подробнее... на время сойдет, если нет денег поставить что-то получше а меня удивила нарва не помню какая, пришлось взять т.к. в осрамовской ближний сгорел (осрам блюх) а нарва типа с эффектом ксенона () вообщем свет одинаковый, стоила кажется до 40 грн дальний тоже как ниче на ней ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Philips это КВАРЦЕВОЕ стекло и при попадании води ,влаги оно не лопнет как тот же OSRAM, NARVA поддержу!Раньше были Найтбракеры-чуть не сгорел но светили хорошо Филипсы светят не хуже,и без проблем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Да я вроде не выбираю себе лампы Я просто интересуюсь отзывами о МАЯКе. Просто попали в руки парочка штук... У меня стоят найт брекеры осрам +90... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mustangXXX 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2010 Да я вроде не выбираю себе лампы Я просто интересуюсь отзывами о МАЯКе. Просто попали в руки парочка штук... У меня стоят найт брекеры осрам +90... а у меня филипс токо какие незнаю, потому как друг на СТО взял без коробочек... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Итак, я поюзал лампочки в ПТФ фирмы СКТ. Могу сказать следующее - в паре с осрамом на ближнем получается не хуже ксенона. Вот такие вот они: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 H4 OSRAM Night Breaker +90 штатный генератор вытягивает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 eks3m, Так там же одни и теже ВАТЫ,конечно вытянет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Апну темку, дабы не плодить подобное. Хлопцы! Кто ставил в блок-фару лампы 90/100Вт с цоколем Н4? Интересует влияние на рефлектор (воздействие температуры). Имеется желание попробовать лампы Който. Ответы типа - кирпич за них мона получить - не канают, потому как сейчас таковое обилие задраного ксенона, что хамелеоны на глаза ночью в самый раз и то слепят. По поводу перекалок галогенных - уже опробовал многие с разными отдачами (нарвы, осрамы, фильки - какие то получше, какие то похуже), но тёмный асфальт в мокрую погоду на ближнем пробивают все довольно хреново (ездить то с дальним постоянно не будешь). У шурина на форде стоят подобные, в принципе освещённость нормуль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Горный Мастер Реле на свет поставить и будет хорошо! А 90/100 при качестве оптики просто потускнеет/выгорит и результат будет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Реле на свет поставить и будет хорошо! Ближний и дальний на релюхах. А 90/100 при качестве оптики просто потускнеет/выгорит и результат будет ... Проясни, шось не допонял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Кто ставил в блок-фару лампы 90/100Вт с цоколем Н4? Интересует влияние на рефлектор (воздействие температуры). У меня когда-то стояли 110/130вт. с оптикой ничего не случилось. Сейчас оптика потускнела и немного осыпалась, но это от старости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 9 березня 2017 Вообщем приобрёл Koito P0746W - пока мокро-тёмный асфальт отсутствует, чтобы дать полную картину освещения ими дорожной обстановки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах