denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 @Andriy1352, Ну от. По місту зручніше жугуликом Мне в городе веселее на жигулях. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 И зависитзависит прежде всего от доработок салона в жигулях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 зависит прежде всего от доработок салона в жигулях Каких? Вкинуть с иномарки кресла? Ну ок. Я вкинул от вольво. С большим количеством регулировок кресла. Стало комфортнее на много. Очень комфортные кресла. А ноги как были буквой Зю, так и остались. Хотя ездить можно. Уже в таком стейдже ехать в жигулях было комфортнее чем в ланосе на родных креслах. Завибрить и зашумить. Ок. Добавляет комфорта. Никакими доработками жигули из жигули не выкуришь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 А ноги как были буквой Зю, так и осталисьну так значит не правильно сиденья поставили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 ну так значит не правильно сиденья поставили Ага. Да. Педальный узел рагульный. Корочь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 @Andriy1352, Ну от. По місту зручніше жугуликом Мне в городе веселее на жигулях. Аналогічно. І уваги більше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 В жигулях щоб ногам було комфортно, треба сидіти отак: 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 В жигулях щоб ногам було комфортно, треба сидіти отак: Уровень БОГ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 Вполне комфортно. Дело в том, что понятие комфортно или нет, оно субъективное. Т.е. без определенных критериев. И зависит от жизненного опыта и адекватности восприятия окружающего мира. таки да. Лет 10 не ездил на дальние расстояния, поэтому после 300 км, ели смог разогнуться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 червня 2019 я больше 150 за раз не езжу на жиге поэтому даже на стоковых говняных табуретках не устаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах