Луцьк
Автор
Neformats
, тра 17 2009 10:51
682 replies to this topic
Відправлено 10 серпень 2009 - 16:17
Отписуемся кто когда может или не может. Но отписать надо
Жги резину но не сожги серце
Был ВАЗ 2101 74'
Есть Haibike Comp Line Edition One 2007
Есть Honda Transalp XL400V
Был ВАЗ 2101 74'
Есть Haibike Comp Line Edition One 2007
Есть Honda Transalp XL400V
Відправлено 26 серпень 2009 - 21:32
извините что не был в Луцке на встрече, поскольку был за границей.. :oops:
так вот я уже здесь!!! когда во Львов? число какое и какого месяца??? желательно в в числах з 10 по 25, а то я не могу в конце и в начале месяца..(((
Луцкие - ау, просипаемся!
кстати, а фотоотчет встречи на аэродроме что в Крупе есть где-то на форуме?
так вот я уже здесь!!! когда во Львов? число какое и какого месяца??? желательно в в числах з 10 по 25, а то я не могу в конце и в начале месяца..(((
Луцкие - ау, просипаемся!
кстати, а фотоотчет встречи на аэродроме что в Крупе есть где-то на форуме?
Відправлено 24 вересень 2009 - 16:32
Відправлено 24 вересень 2009 - 20:42
Друзі!!! В Нас є новий автоклубник Олег, його номер телефону 80506346184 від теж хоче брати активну участь в житті автоклубу!!!! :D
Добавлено спустя 10 секунд:
Друзі!!! В Нас є новий автоклубник Олег, його номер телефону 80506346184 від теж хоче брати активну участь в житті автоклубу!!!! :D
Добавлено спустя 10 секунд:
ВАЗ 2101 не засіб пересування - це стиль життя!
Відправлено 25 жовтень 2009 - 18:14
Почнемо з поганого. Зустріч пройшла скучновато. З клуба приїхало аж 2 машини! При чому ми були без наклейок, прапорів і тд... :o
Тепер про хороше.
Приємно було познайомитись з Сашою Neformats
Ну і головне.
Наступної неділі 01.11 відбудеться зустріч клуба. Територіально десь в центрі міста, деталі напишу потім. Будуть присутні нові люди. Бажано всім по максимуму явитись, будуть обговорюватись важливі питання.
Добавлено спустя 15 минут 44 секунды:
Тепер про хороше.
Приємно було познайомитись з Сашою Neformats
Ну і головне.
Наступної неділі 01.11 відбудеться зустріч клуба. Територіально десь в центрі міста, деталі напишу потім. Будуть присутні нові люди. Бажано всім по максимуму явитись, будуть обговорюватись важливі питання.
Добавлено спустя 15 минут 44 секунды:
Відправлено 25 жовтень 2009 - 18:42
Vovan бажано на цьому тижні. Може в п"ятинцю?
Взагалі я сьогодні зрозумів одну просту істину - не треба багато мудрувати. Треба просто зібратись і приїхати по дзвінку.
Головне щоб зібралося чим по більше зацікавлених людей. Якщо хтось не може взяти машину - приходьте пішком.
Буде багато нових людей, так що будемо знайомитись
Взагалі я сьогодні зрозумів одну просту істину - не треба багато мудрувати. Треба просто зібратись і приїхати по дзвінку.
Головне щоб зібралося чим по більше зацікавлених людей. Якщо хтось не може взяти машину - приходьте пішком.
Буде багато нових людей, так що будемо знайомитись
0 людей читають цю тему
0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів