міні - у ньому не можна сидіти із заглушеним двигуном і слухати радіо, бо чомусь у тому авто працює купа систем, які жеруть
а на стоянці що не жеруть? чи ти кожного ранку прикурюєш?,- гадаю що ні, Тоді виходить саме радіо і жере. Чи може воно в тебе тільки з запалюванням вмикається, тоді такеж саме на будьякому авто буде. В мене от столько там всяких електроклапанів вмикається, що думаю за хвилин 15 акуму хана прийде без підзарядки. Але в мене радіо прямо на клемах сидить (тобто ключа крутити не треба), і є вольтметр який мені в злаз світить, і він теж на клемах, так що акум не помре, бо в мене просто психів не вистачить на це дивитись достатньо довго))
Та й не хаває воно, за пів дня, поки працюю у гаражі, з 12,9 на 12,5 може впасти, а як вимкнешь музон то згодом само повернеться на 12,7
Гадаю треба брати кусачки, і все підганяти у тих іномарах, бо зроблено з бадуна якогось не інакше. Їхали ми якось на лексусі, зупинились десь, а завести йок. Все пересмикали, позаглядали - горить якась помилка і все. Потім воділа згадав - це батарейка на пульті сигналки сіла. Ну ні ппц!!! Їхати не можна, змінить батарейку негайно!! А було 23:30 десь, де її взяти??? От хто таке робить як не обкурені якись? І там такого лайна вище криши))
Полікували ми це так - взяли кирпича, пішли до бардюру.. і ворожа тачка таки завелася!)))