vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 на разборке на Кривой раньше были это выезд в сторону Гниванского\Тывровского шоссе туда где Версаль мне пытались интенсивно впарить когда у меня была копейка только телефончика их нету к сожалению... посмотрим как собираться будем, лучше смотри здесь - http://nightspirits.com.ua/viewtopic.php?f=4&t=72&p=1731#p1731" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Скажене Янголя 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 Спасибо, если я на встречу автопятками доберусь ничего? а то машинка пока ждет ЗП срочняком нужно масло менять сальники и патрубки охлаждения >_< Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 ничего страшного) я сам пока на "одинадцатых" передвигаюсь... нам абы человек адекватный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 2 липня 2010 Скажене Янголя - сорри, в последний момент решили собираться на старом городе, на бывшем досаафовском автодроме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2010 21 ноября винничане едут в приют в селе Вороновица... если кто-то хочет присоединиться - стучать мне в аську 492392691 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
uolk 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Ого сколько вас здесь ) Я тоже с Винницы жыву на Чехова коло Гроша но машынка щас на ремонте ) Поварка косметика движ делаю и коробку точней капитальный ремонт ) мой телефон 0972994194 скайп kazantip7775 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vova7209 3 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Всем привет, кто в курсе сколько сейчас в Виннице стоит расточить блок копеечный цена какая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 (змінено) хелоу, братушки. підскажіть як простіше та швидше проїхати через вінницю. в'їжать буду з сторони хмельницького, виїжать на тиврівський напрямок. (гнівань не пропонувати не подобається мені тудою їхати) по плану в вінниці маю бути в будній день в діапазоні з 8 до 10 ранку. і ше питання. хто знає в якому стані після зими дорога вінниця-житомир? Змінено 21 квітня 2011 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 3 травня 2011 vova7209,180 грн на следующий ремонтный, 200 если через размер прыгать. Это на Шорса, "Сигнал". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексей 21013 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2011 Я тоже с Винницы=) Встречи еще какие то проводите????) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Винница едет в Калиновку 28 ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
игорь "шумахер" 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 Добавлено через 23 минуты привет винничани ,продал кадет и купил 21011 и теперь не имею проблем ,езжу куда хочу и где могу проехать продал кадет купил 21011 СУПЕР Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
falkor 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 Привет, я из Гайсина, мое авто 21013. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 1 липня 2011 я и на кадете ездил куда хотел) проблемм с проходимость в жизни не было))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2011 Ребята! Привет из Запорожья! Есть горячая вакансия в Виннице с хорошей зар. платой и на хороших условиях! обращайтесь кому интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всем привет. Обратите внимание- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Boris_R 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Привет. Я жыву в Виннице Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 привет, я тоже))) Обращайся если надо помощь с машиной 380631307620:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2011 Ребята, здраствуйте! Скажите, а что за фонтан такой интересный у вас есть?? скажите где он находится, ну там улицу и номер хотя бы, думаю как-то приехать погостевать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 есть, прямо в центре города, возле острова Фестивальный. только вчера его по ходу законсервировали, будет уже с весны работать, когда потеплеет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Менталик 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2011 Винница, ставка гитлера "Вервольф" Кто может рассказать где это находится, заинтересовало меня и мою девушку, возникло желание поехать туда. Винница отзовитесь, Хмельницкий на проводе. По дорозі на Житомир буде дорожній знак на право якщо з Вінниці їхати. PS: Сам там небув але як їздив на Київ то бачив знак. Ребята! Привет из Запорожья!Есть горячая вакансия в Виннице с хорошей зар. платой и на хороших условиях! обращайтесь кому интересно. Цікавить робота! Докладніше мона???8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Beerbens 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Всем трям. Особенно Вишенке))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Beerbens, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Beerbens 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 golden88, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kitau4eg 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2012 !!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах