golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2012 Maluch, а в бершади магазинов нет? Пы.Сы. в инете немеряно сайтов с запчастями. Даже тут на форуме в ветке "продам" люди запчастями торгуют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2012 Я из Бершади. Машина - 21053. Подскажите, можна ли через интернет или по тел. заказывать запчасти с Винницы? Может есть у кого координаты? Заранее спасибо... Ідете сюди - Посилання Замовляєте. Платите на рахунок. Доставку замовляєте на оцю адресу - Посилання Отримуєте, радієте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maluch 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2012 ДЯКУЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seruy 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2013 Я тоже с Винницы - р. электросити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ViN_As 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Старый город. Винница Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexshur 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2013 Мужики, подскажите СТО рядом с авто рынком, дабы провести независимую оценку состояния авто. Спс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2013 alexshur, проще дядьку умного с собой взять. А вообще по ул. Данилы Нечая есть СТО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Привет одноклубники!!! На выходных планирую быть в вашем регионе, может подскажите, где у вас в городе нармально прогуляться и где недорого переночевать. Спасибки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FOZZY 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2013 Кто ездит на 80-ом бензине в Виннице, есть талоны WOG по 10 и по 20 литров - 9 грн за 1 литр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aircraft4 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2013 Усім привіт! Я сам - з Вінницької області, але живу та працюю у Вінниці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 липня 2013 Хмельницький є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 Вінниця привіт , чув що вас можна синхронізувати карбюратори ? Не підкажете де це роблять ? а ще краще номер телефонна ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 fartovuy, 0964543458. Максим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TAFAN 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2013 Винница привет я с вами!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TMU 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 Голову, карбюратор, коллектор на классику никому не нужно запилить? Не дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 TMU, покажи свою машину и свои достижения. Думаю народ быстрее потянется! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денис vaz 2106 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2013 Всем привет,я из тростянца. В етом 2013 году стал счастливым владельцем шестерки к сожалению в дерьмовом состоянии.Если у кого то есть лишние запчасти можно потолковать,иль ктот знает у кого есть они, иль плохо лежат они(шутка). Еще раз прив)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stigggi 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2014 Всем привет, земляки_)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денис vaz 2106 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Привет с Тростянца) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2101CHRISTINA 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Винница +100500 ...для связи Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2014 Вітаю камради, був у Вас два тижні тому (машину купляли, а може і ще приїду), гарна "книжка" у Вас!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ілліч 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2014 Ласкаво просимо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кот-Винница 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2014 Винничане- кто посоветует грамотного автоэлектрика? чует моя жопа- что с внедрением инжака в свою 2102 будут траблы по проводке- нужно срастить инжекторную косу с родной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 Дядьки, а хто це у нас такий: Не зустрічав раніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Скажене Янголя 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 Дядьки, а хто це у нас такий: Не зустрічав раніше. Дима Ролинский, это. Машина собиралась(несколько раз меняла внешность, была годика 2 назад с итальянским флагом на крыше) им же у него же в боксе на тяжилове, район "масложир комбинат". Есть еще 6ка(тоже купешка правда с удлиненой мордой так как мотр кажется не влазил.) МедДока с мотором от БМВ тоже сам собирал себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах