eks3m 79 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 ScreenSky, если он тебе мешает (НО МНЕ В НЕМ НЕ ПРЕТ ЖЛОБИЗМ) сними дефлектор с обдува заныкай его туда, поставь обратно дефлектор и радуйся...© Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ScreenSky 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 сними дефлектор с обдува заныкай его туда, поставь обратно дефлектор и радуйся... Кстати хорошая идея. И на сколько флакона хватает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Смотря какой освежитель... У меня что-то наподобие DR. Marcus тот же принцип назвние нужно посмотреть. На нем написно было что на 60 дней расчитан, реально уже больше месяца езжу, а еще и половины не изрсходовалось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 (змінено) А я юзаю вот такую:сам катридж на летний сезон хватает(приблизительно на пол года). Змінено 9 січня 2012 користувачем vataman0906 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 А я використовую такий запах як на передостанній фотці....Гелевий, для туалету, ванни ))))))))) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах