hon06 3 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 скоро сніг. а значіть потрібно тренуватись справлятись з заносами і дуже поганими тормозами ВАЗів. пропоную описувати в даній темі домовлятись про зустрічі для зимових тренувануваннь з контраварійного водіння. вчора бачив коло "над ставом" як "намагались" дріфтувати по мокрому асфальту декілька ВАЗів з наклейками "олд скул", і зрозумів, що майстерність потрібно відточувати. отож... чекаємо першого снігу і велкам на слаломи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2011 ну впринципі ці хлопці деякі вміють їздити..не знаю як інші....я відточив майстерність трошки і роблю 180 без проблем,90 градусів роблю з задоволенням...ментовський розворот теж на асфальті роблю з задоволенням... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 ну значіть я подивився в їхню сторону не вчасно. а може хтось знає, хто ці хлонці? це клуб якийсь "олдскул"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 та впринципі ми всі з відси просто наклейки ОЛД СКУЛ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2011 а замовити таку де можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 в мене є в наявності 1 шт і в ДОВГОГО є....дзвони до Довгого....він спочатку оцінить твою машину.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 блін... коли ж вже сніг... дочекатись не можу. не хочеться гробити резину на асфальті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 (змінено) що ж.... перший серйозний сніг... не помішало б зганяти в аеропорт перевірити покриття)))) покриття - те що треба. занос сильний, але контрольований. єдина проблема - відсутність освітлення площадки, проте нахаляву... Змінено 21 грудня 2011 користувачем hon06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2012 Хіба вїзд на територію еаропорту необмежений? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2012 в'їзд на територію обмежений. проте коло аеропорту є майданчики (напевне заплановані під парковку). заїзджати в сам аеропорт не можна просто так. але майданчик відкритий. головне їхати туди не самому, бо можна злетіти в кювет, і може потребуватись допомога при витягуванні. тренування вночі там доволі напряжне. вночі там багато народу і не видно покришки (фішки). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2012 Таке нескомне питання: що за народ там тусується вночі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 народ різний. є ті хто приїзджає туди навчитись справлятись з заносами і зносами, є деякі вважаючі себе стрітрейсерами, які літають по площадці хаотично і непередбачено заважаючи всім, є просто хороші водії, бажаючі відточити майстерність (аби було прозапас), а ще є льотчики приїзджаючі за долею адреналіну П.С. мало хто з них після тренуваннь літає по дорогах загального користування ризикуючи. зазвичай на таких дорогах вони ведуть себе спокійніше за інших, а навички, отримані на площадках використовують лише у випадках аварійних ситуацій. наприклад тренуваннями зупинки на базі можна скоротити тормозний шлях навіть на льоду ВДВІЧІ)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 П.С. ...тренуваннями зупинки на базі можна скоротити [гальмівний] тормозний шлях навіть на льоду ВДВІЧІ)))) яким чином, опиши трохи в теорії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 (змінено) під-час слалому (обїзд фігур) старт повинен проводитись з лінії старту, а зупинка по завершенні повинна проводитись так, щоб база (лінія старту) була між передньою та задньою віссю. дана частина тренування дозволяє оприділити тормозні властивості авто. штука в тому, щоб під"їзджати до бази на максимально допустимій швидкості і зупинитись в чітко визначеному місці. також можна запихати прутик в землю і тормозити перед ним на максимально короткій відстані, доводячи її до 1-2 см від крайньої точки авто до-речі кому цікаво... тут є багато теорії та вправ. робіть хоч по одній вправі по пів години кожного дня, і навіть самий невмілий водій стане профі Посилання Змінено 6 лютого 2012 користувачем hon06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DUGLAS AHENT 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2012 я також хочу собі таку наклейку ( олдскул) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 додаєшся в групу вконтакті Посилання слідкуєш за оголошеннями про збори клубу приїзджаєш, знайомишся, спілкуєшся, отримуєш наклейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах