Саня123 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Кто может делал подсветку приборов на ваз 2103?помогите как сделать лучше подсветку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 вопрос не до конца понятен..Там подсветка есть, лампочки приборах. просто подключить надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саня123 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 меня не устраивает родная подсветка,хочу хорошую подсветку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Кто может делал подсветку приборов на ваз 2103?помогите как сделать лучше подсветку Где-то на форуме есть тема по улучшению подсветки приборов. Себе так зделал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 тема по улучшению в разделе салон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саня123 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 А подробнее можно как ты так сделал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 тему переправил в раздел "салон" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 А подробнее можно как ты так сделал? Паяльник, светодиодные модули, и стандартный набор инструментов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саня123 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 ну это понятно,а что разбирать куда подключать ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2012 Саня123, а навіщо теми плодити, невже матеріалу не вистачає. Мабуть найточніше написано тут Посилання сам робив майже так, но не так. Якщо цікавить напишу в приват і напишу ціну в яку мені це все обійшлося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 WAZ, подсветка зачетна У меня тоже с этим проблема, только не 03, а 013. Днем вообще не видно что включена, а ночью только спидометр видно. Бензин и температура вообще мутно. Короч, тускло всё, хотел бы как нить поярче сделать. Как я понимаю в 013 приборке одна лампочка? Может туда лампу помощьнее втыкнуть. Или диоды лепить, только я в этом не спец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 у меня наоборот - мелкие приборы нормально, а вот на основные где то контакт плоховат - еле видно, но в принцепи ночью на них и не смотрю... в такую погоду все равно очко больше нужного не даст поехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Menor, смотри и учись Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Как вытягуется приборка 013, начинать сверху надо или снизу? Раньше доставал, но забыл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Menor, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 18 січня 2012 Купил вот такую ленту Вроде норм но немного большая, хочу загнуть под 90 градусов с каждой стороны по 2 см. Можно это делать, ничего с лентой не случится? Если так сделать то как раз по одному диодику будет светить справа и слева. Если так нельзя, то может както можно кусок отрезать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kent 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 Я себе подсветку делал два раза второй вариант устраивает вполне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Faraon 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 Я в себе на тройці подсвєтку робив за інструкцією звідси nxforum.pp.ua" rel="external">Посилання все ретельно написано і понятно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 а я так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Faraon 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 Не погано дивиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2012 ну меряться так меряться... а я так фотик в темноте на большее не смог Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован65 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2012 и правда- че тему плодить? тема зажевана до дыр... ищите- да обрящете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2012 Поставил себе на место стандартной лампочки ленту из шести диодов. Получилось нормально, светит намного лучше. Только правда из-за козырька (который стоял над сток лампой) средние значения спидометра чуть темнее чем крайние. Как нить сфоткаю и скину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах