makcumka 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2008 (змінено) всем большой привет.... Кривой Рог отзовись... Змінено 2 лютого 2014 користувачем yurecgod Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mspilot 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2008 Всем кто из Кривбасса огромный привет!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scrapez 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2009 Привет, я из Кривого Рога, временно живу в Киеве, совсем скоро буду ехать обратно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladrik 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 Всем привет!Живу в Кривбассе постоянно,Военный городок,Долгинцево. :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REX098 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 Приветик!!!Кривой Рог-Югок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mspilot 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2009 ЮГОК это хорошо. :pri: Случайно не с гаражного кооператива "Москвич"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REX098 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 А где находится этот кооператив?Под трубой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mspilot 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2009 Ну да! Под ней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REX098 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 У меня пока нет гаража :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kollega 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Привет землякам! Живу возле Автовокзала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TvAPeHblw 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2009 Всем привет!!! Особый привет родному ЮГОКу :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CARIB 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Предлагаю организовать клуб "Копейка" в Кривом Рогу. (063) 469-49-84 (Life) (098) 462-89-92 (Kyivstar) Николай Михайлович Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mspilot 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Я - ЗА!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex-lavrenko 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Всем привет!!!! живу на 5-том Заречном,гараж в кооперативе "Звездный". Подскажите пожалуйста, где нормально делают розвал-схождние?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mspilot 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Даже не знаю что тебе посоветовать. Я проживаю на Харитонова, развал схождение делаю на СТО, что на Украинской. Делал пару раз и доволен, но тебе с Заречного будет далековато сюда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
makcumka 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2009 я бы тоже за но уже разбил свое чудо!!ех.. :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vest 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2009 всем привет я с касиора будут вопросы обращайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vest 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2009 Kollega привет интересно встретится пообщатся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
21043 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2009 Привет всем криворожским классиководам :upl: А кто подскажет где толковый карбюраторшик есть ,поближе к центру?Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ort 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 Доброго времени суток. я из Кривого рога) Долгинцевский и Центрально Городской район ( 4аше всего прожываю в долгинцевском) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ed 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Привет всем!!! Я тоже из Кривого Рога ("Соцгород"). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cacha099 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 Привет всем !!! Я с Кривого Рог (Юбилейна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 Привіт, Первомайка тута ) Предлагаю организовать клуб "Копейка" в Кривом Рогу. З чого розпочнемо? (Я не знаю як тут хто, але я на своєму жигуарі зараз не виїзджаю.... Це ж не всюдохід .. Хай хоч дорога краще стане... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Шось, друзі так усе і затихло.. В Кривих Рогах хто живий є?? До речі: хочу наліпку на заднє скло фірмову... Пніть мене носом де. Ссилочку там чи асю, де замовити. А взагалі шось сумно що Кривий Ріг замовк...Всі лєксуси покупляли чи що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evo968 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2010 всем привет, Кривбасс жив!!! я живу в районе Роковатой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах