VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 ну как сказать новую, так провалялась в луже пару годков хочется универсал купить Нужно сразу в гавно вступить ))) Поламалось колесо..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vik. 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 (змінено) Нужно сразу в гавно вступить ))) Поламалось колесо..... на 4 части нехрена я прицепил лишние запчасти... наший ВАЗ порвёт УАЗ... Змінено 3 березня 2012 користувачем vik. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lorvik 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 наший вазик самый класный... 90% ребят с форума согласны... опять снег пошел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 А мне пофигу, я на кабриолете Куплю велосипед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 правда ножек у меня нет :Д Я бы в космос полетел, как Гагарин буду.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 только снова залетел, буду мыть посуду Вот прошел рабочий день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lil_saint 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Еду я, а на пути тюлень. Получил сегодня зачет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zloy_Student 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 только попа болит((( не хватает денег на тюнинг... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vik. 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 продай машину.... удрать от ментов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ustisv 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 ... только Космос дорогой, буду жить в палатке. Всё взял - палатку, спальник, дождевик, примус ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Забыл ты подготовить анус! А менты тебя догнали.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 А менты тебя догнали.... Подогрели...Обобрали... Поставил новую резину! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vik. 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 правда ножек у меня нет :Д Я бы в космос полетел, как Гагарин буду.. только потом на самолёте не летай... а то как с Гагариным будет... коленвал купил из тройки, поршни новые купил, угадайте что я вновь с своей тачкой замутил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Подогрели...Обобрали... Поставил новую резину! на велосипед от камаза большой размер рулит........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seragad 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 на велосипед от камаза большой размер рулит........ ой,запятые блин забыл пора спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 пора спать а то 15 минут назад уже вставать. Вирішив остаточно - буду пішоходом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seragad 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 а то 15 минут назад уже вставать. Вирішив остаточно - буду пішоходом... токо костыли куплю ученье свет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vik. 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 токо костыли куплю ученье свет ксенон или галоген? багажник на крышу себе прикупил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 ксенон или галоген? багажник на крышу себе прикупил... Осталось ещё и капот на крышу купить Собираюсь в кино....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ustisv 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 .... да не берут, говорят не тот типаж вот думаю - покупать джип или трактор ? или и джип и трактор ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Собираюсь в кино....... смотреть всякое дерьмо Собираюсь в кино....... смотреть всякое дерьмо кличко даст по бороде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Это без сомнений!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Собираюсь в кино....... смотреть всякое дерьмо кличко даст по бороде Вопрос в том насколько красиво когда наконец я рабогатею!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Вопрос в том насколько красиво когда наконец я рабогатею!! Тогда когда ума наберёшься ))))) И когда я поумнею..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Тогда когда ума наберёшься ))))) И когда я поумнею..... колы рак на гори свыстнэ) пойду поем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах