Перейти до публікації
руня

Электронный блок "ПРИЗ" кто ставил

Рекомендовані повідомлення

кто то ставил себе какие плюсы и минусы и стоит ли вообще заморачиватся может лучше сразу на микроконтроллере с датчиком коленвала

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
лучше сразу на микроконтроллере с датчиком коленвала

Плюсы это наличие БК. Если выйдет система на шкив 60-2, я себе куплю.

Поділитися повідомленням

я в этой штуковине не вижу смысла....

этоже надо датчик давления, датчик детонации, сам блок около 800 грн, и что в итоге мы получаем??? экономия....сомневаюсь, ровнее работать может будет, хотя у меня и обычное БСЗ с виницким коммутатором работало и в жару и в мороз...тачка заводилась с полпинка и проблем вообще не было

ps небольшая кучка денег, а толку мало и надежность меньше))))

Поділитися повідомленням

я ставил, хорошая вещь. датчик детонации нужная фича, возможность корректировать УОЗ - вообще без коментариев, на скорости 70 на 5 передаче расход 6л. покупал правда по акции за 500 грн

Поділитися повідомленням

Поставил, не жалею. Купил так же за 500 грн, ДАД за 200 грн. и ДД за 35 грн. Езжу на бензине и пропане, переход с одного вида топлива на другое занимает 5 секунд не выходя с салона автомобиля. Заложено 3 кривые УОЗ, улучшенная работа ЭПХХ(настраиваемая под свои требования), так же корректная работа датчика детонации. А то что система работает от ДХ трамблера, то может в этом и минус, т.к. точность УОЗ получается немного ниже чем при работе с ДПКВ, но зато нет лишних затрат на шкив, переднюю крышку двигателя и сам ДПКВ, а так же в случае чего не так уж сложно будет перейти на штатную систему, только УОЗ будет равным нулю, но доехать если что можно.

Поділитися повідомленням

В мене стоїть вже 1,5 роки + ДАД+ДД. Плюси перерахували колеги постами вище. Доречі при використанні всіх можливостей (датчик швидкості і відтарирований бак) майже повноцінний БК. Показання швидкості корегуються під будь-який датчик швидкості. Мінуси - багатоіскровий холодний пуск в сильні морози є ефект клина (виробник божиться, що в нових прошивках ця проблема вирішена), трохи геморне виставлення нульового значення УОЗ (але це виставляється тільки раз). Ще один плюс це техпідтримка виробника, завжди відповідають і щось радять. Двигун набагато краще працює, незначна економія палива, суттєва еластичність, але... Якби зараз в мене стояло питання Приз чи МПСЗ, то я однозначно взяв би дорожче МПСЗ. Чому? Відповідаю. В Призі іскра розноситься механічним способом (іскра подається раніше на кут випередження ніж бігунок торкнеться контактів кришки) а це збільшена відстань і збільшені втрати, а в МПСЗ все електронне. МПСЗ керується колінвалом, а Приз це ще додатковий паразитний звязок маслонасоса з його додатковими люфтами.

Поділитися повідомленням

Где купить +что нужно переделывать(перенастраивать) длля установки?

могу дать номер тел позвониш чел все раскажет и покажет и в дальнейшем помогает при настройке можит собрать полностью готовый комплект на класику

Поділитися повідомленням

Где купить +что нужно переделывать(перенастраивать) длля установки?

Брав тут Посилання. Переробка: свердлив в блоці і різав різьбу М8 під ДД, свердлив в впускному колекторі і різав різьбу М5 під штуцер ДАД, викидав пружинки з трампльора, а грузики фіксуються, прокладається джгут в салон (тут невелика проблема, виробник жметься на довжині проводів, щоб встановити в середині бороди мені прийшлось доточувати 30 см кожного проводу, ну й самі провода бажали би кращої якості за таку вартість блоку). Встановлюється датчик швидкості, дивлячись в кого який спідометер, то прохідний або ні. Тарирується бак через кожних 5 л. Оце і все. Установка заняла години 3, настройка під свій двигун десь місяць.

Поділитися повідомленням

Вопрос тем кто пользуется этими примочками.

А чем блок "приз" отличается от микропроцессорного зажигания кроме ДПКВ?

И в чем плюсы минусы того и другого зажигании?

Поділитися повідомленням

Вопрос тем кто пользуется этими примочками.

А чем блок "приз" отличается от микропроцессорного зажигания кроме ДПКВ?

И в чем плюсы минусы того и другого зажигании?

Ну я начебто написав "...В Призі іскра розноситься механічним способом (іскра подається раніше на кут випередження ніж бігунок торкнеться контактів кришки) а це збільшена відстань і збільшені втрати, а в МПСЗ все електронне. МПСЗ керується колінвалом, а Приз це ще додатковий паразитний звязок маслонасоса з його додатковими люфтами."

Поділитися повідомленням

Почему б/у? Потому что перешли на что-то лушчее и продают плохой ПРИЗ?

Посилання

1000 грн. оф сайт.

Трамблера не будет? Если ПРИЗ стоит?

Поділитися повідомленням

Нашел это :bd:тыц" rel="external">Посилання по отзывам действующий. Автор вроде бы как выступает в роли изобретателя и продавца.

Поділитися повідомленням

Не это не то этот ПРИЗ. Тут описано точно

Посилання

Трамблер нам не нужен. А в ПРИЗе он есть.

Есть человек продает МПСЗ там без трамблера. Но лично настроить на вашей машине у него нет возможности. На его работает отлично.

Змінено користувачем VAZ210?

Поділитися повідомленням

ПРИЗ 1 з розносчиком трамблером переробленим.

ПРИЗ 2 з катушкою 2110 2-ма комутаторами ы без розносчика.

Це все стояло і працювало. Але робота його дивна. Доречі якщо будете замовляти в даного "ізобрєтатєля" то оговорюйте який точно приз вам потрібний. Другої модифікації в нього є два варіанта: під два комутатора і під модуль запалення. Людина мені відправиля не той що я замовляв і в результаті своєї помилки мені прийшлося за власні кошти відправляти назад і отримувати в себе і мати неприємну розмову по телефону (одним словом жлоб-барига).

Від ПРИЗА відійшли установкою інжекторного мозку на карбюратор в мого товариша і установкою інжектора в мене. Якщо спитати в мене чи радив би я установку ПРИЗА то однозначної відповіді не дам. При всіх його плюсах в нього один велечезний мінус неадекватна реакція на підняття кута запалювання.

Поділитися повідомленням

ну не пойму, зачем заниматься онанизмом, вместо приаедения в порядок штатной системы!?

мпсз намного лучше штатной системы.

Поділитися повідомленням

ну не пойму, зачем заниматься онанизмом, вместо приаедения в порядок штатной системы!?

штатная систем вполне устраивает

расход летом - город без светофоров + село улаживался в 6,6л (скорость 50-70)

по городу расход на коротки дистанции не гоняя - 8,5-9

для начала хотел установить "приз", тк. он позволяет работать с контактным трамблером (уточнял).

правда не знаю расход снизится хотябы на 1-0,5 л???

Почему б/у? Потому что перешли на что-то лушчее и продают плохой ПРИЗ?

Посилання

1000 грн. оф сайт.

Трамблера не будет? Если ПРИЗ стоит?

кстати, как с Донецком почта работает?

Змінено користувачем sergg

Поділитися повідомленням

кстати, как с Донецком почта работает?
с ним с этим продавцом не знаю. и так пишешь на балблакар попутчику возьмет ли он передачку, встречаешь в донецке передаешь. Так же обратно.

Наш передовой форум с мамочками где могут передать и подсказать.

Посилання

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз