bober 29 4 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 (змінено) Ну как,на завтра есть желающие? " rel="external">Посилання + " rel="external">Посилання Змінено 13 січня 2012 користувачем bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Я пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 сор на завтра планы, давайте какнибуть в будний день пивка попьём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 bober 29, я могу, так что если что - на связи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 bober 29, Дмитрий $, 444-00 - Доктор Сорока, приём по предварительной записи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Мец, ведра валят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Мец видно решил,что мы ищем третьего,сам помочь не хочет,предлагает нам доктора пригласить,чтоли?8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 bober 29, нет, я думаю он имеет ввиду, что мы алкоголики )) ДА, есть немного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Мец видно решил,что мы ищем третьегоНичё я не решил сам помочь не хочет,Та послепраздников сам еле отошёл Дмитрий $, а Нафиг вам третий?? я знаю у вас и вдвоём неплохо получается ведра валятБоком валят!! Я только что практиковал (жену к куме отвозил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Боком валят!! Я только что практиковал Как думаешь ставить на передок мне зимнюю или Бц-20 рулит и разруливает? )))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 с такой зимой можно и на летней гонять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 Как думаешь ставить на передок мне зимнюю или Бц-20 рулит и разруливает?Вопрос из рубрики: - слушай я два дня в одних трусах хожу, так слушай, может сменить, или ещё третий день походить в этих?Хошь поставь зиму, но сейчас вроде подмёрзло, а утром один хрен будет плюсовая температура.. с такой зимой можно и на летней гонятьЭто точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 ну так что,завтра в гости ко мне едут Дмитрий $,Мец и Konstantin.Я правильно понял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 у мну завтра ну никак не получиться( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 13 січня 2012 кто первый проснется к тому и рулим Засевать -бакса точно разбужу. а бобра надо поиска ть на бобровице нодо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Vada, а ты где? я так старался,подбирал картинки для своего коллажа и никто не подметил его глубокого смысла,значения и символизма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 я так старался,подбирал картинки для своего коллажа и никто не подметил его глубокого смысла,значения и символизма Поздно батенька, нас пифом уже не удевишь. Черниговские одноклубники настолько суровы что моют им руки, и поливают буржуйку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Значит прити проведать старого друга Я пас а флудить время у нас есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 bober 29, сеня к сожалению откажусь, по ходу приболел трохан, может завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 завтра тоже хороший день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Завтра день хороший, но я пас. Как там Ноелит писал- может на неделе соберемся пифа попём Кстати ни у кого нет 2 тысячи $ занять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Кстати ни у кого нет 2 тысячи $ занять Че за автомобиль? )) Есть те у кого можно занять, но там под процент и задерживать проплаты я бы не советовал. Если интересно я переговорю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Не авто, мыслите глобальнее. С такими людьми связыватся точно не буду.Скорее обойдусь кредитом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 menshiy, где квартира? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Не не так глобально, все сбит попроще и побольше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах