Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2012 vadim, не, с советской кузовщиной не особо, на иномарки - почти все. Понял. А дворников безхордовых 350мм нет в наличии? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2012 vadim, есть, но под крюк, тебе на какое авто? Если на Жигули то можно подтянуть, завтра будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2012 Если на Жигули то можно подтянуть, завтра будут Да, на жигулевские поводки. Какие есть? И сколько? <iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Y_WNLNJ-JIM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 Никто на авторынок не собирается завтра-послезавтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 vadim, я может поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2012 По железу ничего нет? Интересен лючок бензобака 01.А те новый нужен??? У меня где-то б/у лежит, если хочешь, гляну... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2012 А те новый нужен??? У меня где-то б/у лежит, если хочешь, гляну... Новый. Если найду. Бу если ровный и не шпаклеванный в принципе пойдет. За не имение королевы ... (с) Завтра на рынке гляну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2012 Хочу поставить на 07 мотор приоры 16в. Ребят кто знает какие проблы будут по бумагам и документам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2012 bayk, переоборудование надо будет делать, в доки вписывать и тд. У меня мотор уже давно лежит, но я для ся решил, что в доки его вписывать не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 Дмитрий $,а я докатаю свой и буду делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 bayk, если спецом убивать не будешь, то докатывать еще долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 ну убивать то я не убиваю, иногда правд даю просратся, но оч редко... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2012 bayk, прсораться с нормальной прокладкой и маслом идет даже на пользу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2012 Дмитрий $, у меня в двиг еще не лазили... полный сток) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2012 привет всем !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Здарова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Vada снова онлайн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 всем привет.кому нибудь нужны круги точильные " class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Помоему пора уж собратса у Вады бычка протопить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Привет Саня - бываю кусками , Бакс - бычок в ожидании! - Берите сало!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Думаю не раньше 26 соберемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Берите сало!! я бы взял пару килограмм........вкусное хоть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Менший .... дак десять дней ждать надо";%? А подготовка - тренировка какже? Хома Брут - вкусное, когда дрова хорошие и ряса теплая без джинсов, приходь с битой растопим .. пожарим - посмотрим ... мо И ВОДИЦА Свята Появится! :afо:А! дак употребим леки во здравие, а там и Бобрик с Неолитом и Лехой подтянутся! Бакс с Чебуром напишут расписание : кому первому рясу снимать - а там гуляем!! Звыняйте без образ ... Пропозиції чекатиму на айфоні у приватному єфірі на протязі кількох діб від всіх виробників Сала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах