Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 значит я сторожа через жопу повашему пытаюсь накормить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Тю..., это ты его кормишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Вова ,помоему ты его ещё в бане прикормил.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 За сколько щас можно преобрести панель 2101 производства СССР? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 Смотря за сколько кто продаст. Думаю ор 150 грн и... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 (змінено) Какова обьективная цена двигателя 2101 и 21011 производства СССР в консервацыи ,первой комплектацыи (тоесть всё навесное,кроме стартера) ??? Скажите пожалусто кто поьзуетса сайтом detali.zp.ua ,я в стороке поиска пишу каталожние номера -результаты поиска ноль,пишу словами что надо результаты поиска ноль,что это за хрень.Или я чтото неправельно делаю ? Змінено 7 січня 2013 користувачем DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 говорят,что у Аль Капоне на визитке было написано диллер старинной мебели тебе скора можна будет писать диллер стоковых деталей ВАЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 говорят,что у Аль Капоне на визитке было написано диллер старинной мебелитебе скора можна будет писать диллер стоковых деталей ВАЗ Так я ж не диллер ,просто завалялось маленько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 По деталям нужно выыбрать для какого авто -ваз газ ..., а потом в поиске писать что нуно, иногда у них в каталоге запчасть называется по другому поэтому может не находить Димон ты наверно клад нашел в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 По деталям нужно выыбрать для какого авто -ваз газ ..., а потом в поиске писать что нуно, иногда у них в каталоге запчасть называется по другому поэтому может не находить По каталожному номеру дольжно ж находить ,или там только по названиям деталей поиск ? Димон ты наверно клад нашел в гараже Только не в гараже а в гаражах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 Они вродебы не замарачиваются с каталог номерами, а что тебе нуно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 Посмотреть всё внешнее кузовное железо кроме полотна крыши. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 DIMON-72, я свою 01-ю морду СССР покупал за 140, но у меня она именно СССР и именно ВАЗовская, у тя на фото кооперативная морда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2013 Дмитрий $, Я знаю что это кооператив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 пока вы тут трындите-у меня появился капитальный гараж с комнатой отдыха,и березняком прямо за гаражом жаль тока замочить нескем вы ж непьете....................... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 А мочят обязательно бухлом? Мона резиновым пифом!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 я очень традиционный так что толька спиртом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 'Вова случайно не в верхнем ряду крайний по своей стороне,ворота вродебы красные,он? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 тогда боюсь для клубней он останется лишь гаражом с комнатой возле берез Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 у меня появился капитальный гараж с комнатой отдыха,и березняком прямо за гаражом. Супер!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 не,Дима не угадал-в 28 кооперативе. .Саня,не останется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 28 тоже как на яцево ехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 да,мимо моего старого дальше пешком еще 5 минут,или 6 минут от лыжной базы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 Ааааа, в новоселовке,если по трассе то после Гаи неред заправкой УкрНафта на лево? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 13 січня 2013 (змінено) нет,неправильно ,на карте красная точка-новый,синяя старый " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 13 січня 2013 користувачем Хома Брут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах