DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2013 Хома Брут, Твае кресло тоже крутое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2013 всем привет заказал себе проводку на копейку( Посилання) ,все норм вот только несколько проводов не сходятся по цвету:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 дядя Бакс редиска сам флудит а другим недаёт мог не чистить а просту сюда перенести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Noelit, Ну хай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $,Ты меня вспомнил! Noelit,ты что только узнал что он редиска? Он таким и был!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, да пошел ты в ..опу , кум хренов, фиг позвонит када Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, Дмитрий $, Девочки, не сорьтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $,пошол и ты туда же в день 14 февраля! Когда ты мне последний раз звонил? Мец,Мы просто розговариваем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, несколько дней назад, а вот когда ты последний раз звонил так я те скажу, когда у тя проблемы с охлаждением движки были, а чисто поговорить, спросить, "как дела?" так ЮГ прибалтийский ты позвонишь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $,Дак это я тебе звонил. А ты когда сам меня набирал последний раз??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, так вот именно что ты мне звонил потому что пробелма была, а как проблемы нет так мона и не звонить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $, а я знаю что у тебя все хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 что и как у меня знает только 2 человека и один из них это я сам, остальные могут думать, что что-то знают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Солекс Делортович, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 у меня проблема была я позвонил. а ты вообще не звониш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, я терь тя зазвоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $,Ну хай!!!:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 Вова ты еще в отпуске? Тест-драйв даеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 пока еще да первый раз будет 27февраля. тестрайва точна небудет-нет у нас топлива но если устроит посидеть-пошатать-посмотреть с ямы-то пожалуста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 но если устроит посидеть-пошатать-посмотреть с ямы-то пожалуста Классс !!! Случайно некто не продает комп,жирный неинтересует ,нужен для елементарных задач. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 зайди в Ивушку,там такого добра полно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 Там такие цены что лутше в Брейне преобрести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 ты нагавариваеш на класных пацанФ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2013 Я с ними в баню неходил ,поэтому незнаю класные они оли нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 Помоему ивушка в этом плане самый гуманный магаз на весь чернигофф, еще можно по барахолкам черниговским полазить поспрашивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах