Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2013 у меня есть старый пылесос celeron 700, 256ram, 20gb hdd, что с ним я хз, просто стоит без дела, не включался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Зайду гляну что и как в ивушке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 <object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=LoDcjs6q4c8?hl=ru_RU&version=3&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=LoDcjs6q4c8?hl=ru_RU&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 vadim, ожидал, что будет смешно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Дмитрий $ Це присяга Януковича як державного службовця, складена ним 12 серпня 1996 року, коли його призначили заступником губернатора Донецької області.Геній Віктора Януковича вже тоді був очевидний – він написав власне прізвище з помилкою: "Януковіч" замість "Янукович". Тобто Янукович по факту не склав присягу, не вступив належним чином на державну службу – і незаконно обіймав усі посади, починаючи з 1996 року аж до обрання президента, коли він склав нову присягу – президентську. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Граматика не в 3,14зду. Янык всеравно курит в стороне по сравнению с Азаровым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Граматика не в 3,14зду. она и у многих на этом форуме такая, что ж тут про Президента страны говорить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Дмитрий $, эта албанцкий, ты не шаришь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Солекс Делортович, есть албанский, а есть тупорылая безграмотность, так вот у нас на форуме есть люди, которые выступают по второй тематике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Мы ж не не форуме граматики и письма Ошибки тоже допускаю ,и мне глубоко по... . А вот человеку токого статуса это непростительно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 (змінено) а чо эта вы тут палитику абсуждаете? или праввила пазабывали? так я напомню. 3.18. политические обсуждения такие темы (сообщения) будут удалены, пользователю будут наказаны баллами за нарушение ; 3.19. размещать информацию, содержащую призывы к нарушению действующего законодательства " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання [color="RoyalBlue">p.s. сори,я забыл,что персона президента к палитике неатносится. Змінено 28 лютого 2013 користувачем Хома Брут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2013 Хома Брут, было дело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Народ подскажите может у когонить есть контакты на зазе или еще гденить в городе, нужно банснуть кардан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Костя зачем тебе кардан, наверно хочешь его кудато положить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 не угадал, хочу поставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Ты его с двух собрал или удареный. зачем балансировать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 я удвренный, поэтому и хочу отбалансировать) Кстате, Саня, сколько км накатал уже на орегулированном редукторе, дедал простелы нормальные? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 *** костя ты или заикатся стал или с клавой у тя чтото , них не понял что ты написал постом выше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 постом выше я писал, что я ударенный на голову - поэтому и хочу отбалансировать)))) ну а если по теме, в одном сете есть вмятина + нужно заменить подвесной и крестовины, да и вообще что бы знать что с ним все в порядке.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Редуктор на обкатке, поэтому вваливаний еще не получал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Konstantin, рядом с карданным заводом мужики балансируют и на самом заводе, нужно идти напрямую спрашивать, я узнавал, обещали свести с человеком но не сложилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 Если вы про Карданный завод,то врядли что там зделают. ПыСы - на прямую ити спрашивать, даже через проходную тебя непротустят ни через одну из четырьох. Если знаеш у кого напрямую напиши , буду мимо проходить зайду спрошу. Народ подскажите может у когонить есть контакты на зазе или еще гденить в городе, нужно банснуть кардан Постараюсь поговорить на Камаз Сервисе'у них есть доступи к балансировкам проточкам обкаткам почти всего что есть в автомобиле грузовом и легковом.Что именно ты хочеш? Про заз забудь ,зделать там есть два варианта . Первый офицыально заплатить и ввезти кардан(очень дорого) . Второй найти героя который занесет и вынесет кардан привязавши его к ноге под штаниной (что мало вероятно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 Народ подскажите может у когонить есть контакты на зазе или еще гденить в городе, нужно банснуть кардан звони, помогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 http://vk.com/video94741761_164693541" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 Vitalii, от это тебе делать нечего )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах