Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 Ведра валят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 (змінено) Так да <object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=th33JBIgv5A?version=3&hl=ru_RU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=th33JBIgv5A?version=3&hl=ru_RU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Змінено 4 жовтня 2012 користувачем vadim Вставляйте видео товарищи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 Бывший трамбант моего одногрупника,поло1.3 коробка с поло 1.1 валили на нем 120 уже стремно кидает по сторонам легкий сильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 а сколько вас туда влазило??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 http://vk.com/album94741761_115848857" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 Мы были вдваем из за ино кресел с зади у меня поги непомищаютса, сечас у него такойже универсал асфальтного маталика и когдато был еще белый.короче он фанат трамбантов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 DIMON-72, и ездит сейчас на гольфе? это не тот который возле электрона во дворах живет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 Да он помоему на первом синем гольфе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 тогда знаем его) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Konstantin на первом синем гольфе Я же тебе говорил что это первый гольф, а ты второй да второй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 ребята не исполняйте, 1-й да 2-й гольф путать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Осталось только просверлить и го на зеркало в машине)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Отлично вышло. Да и вчераший подстаканник тоже офигенно получился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Короче буду лепить пока такие...кому надо отдаю)) Подстаканник не сложно тоже делать....просто время занимает шлифовка,и начальство крутится вокруг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Vitalii а ты случяино вчера не стоял на масанах(8-9 утра) за магазином мир паркета(там какое-то предприятие) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Стоял...я там работаю)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Konstantin Я же тебе говорил что это первый гольф, а ты второй да второй. Не не не , Вадим, я сразу сказал что на первом гольфе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Стоял...я там работаю))понятно.значит по идее завтра снова увижу твое авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Миша...ёё завтра суббота)) а ты что там проезджаешь? тоже работаешь где то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 я завтра утром на новыи белоус и дальше по маршруту до смолина и обратно работаю на почьте дак что если увидишь белую таврию пикап с надписью пошта это я а вспомнил у нас их три таких таврюхи моя с номером 85-74 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Окей.... Делал давно под заказ толщина 16 мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Для жаждущих посетить спонтанную встречу с киевскими одноклубниками звоните мне завтра утром. В 10-11 думаю где то встретимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 vadim, на завтрашний драх приезжают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Та вроде только поэкскурсить по городу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Вадя я буду полюбасу О... слушай поможешь мне наклейки наклеить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах