bober 29 4 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 (змінено) Офигеть!!! Змінено 2 квітня 2011 користувачем bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Noelit Это новый сорт пива будет там вариться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Наклейки никто не хочет сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Я я я я я Хочю хочю хочю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 и я хочу !!!! скоко стоит зделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 скоко стоит зделать? Это не скажу, порезка недорого будет, грн до 5 наверное иль меньше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 vadim, а такую можно сделать? И нижнюю надпись изменить..." rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 о наклеечка хороша.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 О, видал! Там еще надо было зарегится на сайте автоцентра и они в ответ по почте наклейку такую высылали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 а такую можно сделать? И нижнюю надпись изменить... Она режется, тоесть тут хз что оставлять. Разве что цветная печать на оракале. Будет время я попробую. Внизу что писать? Да и вообще я в рекламном агенстве не работаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Например внизу vaz2101.org,или просто Чернигов,или нижнюю надпись вообще убрать,сделать просто круглой,как дорожный знак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Хорошо, в большем разрешении фото нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 vadim, А реально зделать наклейку "This is vaz2101" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 А реально зделать наклейку "This is vaz2101" Реально, и внизу приписать тут был Кэп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Хорошо, в большем разрешении фото нет? только эта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 А реально зделать наклейку "This is vaz2101" Да. bober 29 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Седня мля на Боевой ДТП было с утра видел с маршрутки - коротчестояла фура ближе к центру дороги а метров через 15 Газон мусорка а под ним толи ланос толи ВАЗ какойто новый модели разбит в хлам помят как кусок бумаги, четам было незнаю, но видать обгонял мусорку и цепанул фуру в лоб краем (у фуры бампер разбит)- отлетел под мусорку и стали почти на тратуаре в 1,5-2 метрах от часного дома, людей стояло толпа, я подумал что точно в дом вйехали , но нет. жиль фотика нет. короче капец, незнаю но дай бог чтоб без жертв, но по виду лехковушки тьху тьху ......... , одно железо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Водила-труп.Ездили спасатели вырезать. vadim - ОТЛИЧНО ! Сделаеш штучки 4 (наклейки) ?только небольшим диаметром сантиметров 10-12? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Офигеть блин. (Наверно не зря "Боевая" улиа) Дак токо водила, а остальные или сам был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Вроде - бы сам был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 толи ланос толи ВАЗ какойто новый модели Хюндай. Сделаеш штучки 4 (наклейки) ?только небольшим диаметром сантиметров 10-12? Буду рядом с фирмой - зайду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 vadim,буду должен ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 vadim, А This is vaz2101" Будет ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Да, все сразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 (змінено) Уррра ! А случайно нету у кого небуть ненужного ГУСЯ (труба через задний мост) на глушитель ???В любом состоянии. Змінено 6 квітня 2011 користувачем DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах